אוכל
אוכל
ירקות וסלטים

תפוחי אדמה ובטטות בתנור

במתכון הזה אין שום קיצור דרך או טריק. זה פשוט מתכון מעולה לתוספת הישראלית הקלאסית, זו שתמיד מתחסלת ראשונה, ובעיקר - מתכון שאי אפשר לטעות איתו. אף פעם

|mako אוכל| פורסם08:52
תפוחי אדמה ובטטות בתנור (צילום: פאני דוד, mako אוכל)
צילום: פאני דוד, mako אוכל
Rating:4.5192reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • 7-8 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים ופרוסים
  • 2 בטטות גדולות, קלופות ופרוסות

לתיבול:

  • 4-5 כפות שמן זית
  • כפית חרדל דיז'ון
  • כפית וחצי מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • כפית וחצי פפריקה בשמן
  • כפית גריל עוף (לא חובה)

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות ומערבבים את מרכיבי תערובת התיבול בקערה גדולה.

2מוסיפים את תפוחי האדמה והבטטות ומערבבים היטב כך שכל החתוכות יקבלו ציפוי של תיבול.

בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם

3מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ומפזרים את תפוחי האדמה והבטטות בשכבה אחת.

4צולים שעה וחצי, עד שהכל שזוף ורך.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il