אוכל
אוכל
ירקות וסלטים

לאצ'ו – Lecsó

תבשיל ירקות הונגרי

|"גולאש לגולש", הוצאת LunchBox| פורסם15:32
תבשיל עגבניות ופלפלים (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
Rating:4.528reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 1/2 ק"ג פלפלים ירוקים

  • 1/2 ק"ג עגבניות
  • 1 בצל
  • מלח לפי הטעם
  • 1 כפית פפריקה מתוקה/חריפה לפי הטעם
  • 2 כפות שמן

אופן ההכנה:

1חותכים את העגבניות לקוביות. מנקים את הפלפלים ואת הבצל וחותכים גם אותם. 2. מחממים את השמן ומטגנים בו קלות את הבצל. מוסיפים לסיר את הפלפלים. מבשלים עד שאלה מתרככים למחצה. 3. מסירים את הסיר מהאש ומוסיפים מלח ופפריקה. 4. משיבים את התבשיל אל האש ומוסיפים את העגבניות. מערבבים ומבשלים עד שהפלפלים מתרככים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il