אוכל
אוכל
ירקות וסלטים

קציצות כרישה

קציצות ביתיות בצליות ומתקתקות, בכלום כסף וכלום זמן

|mako| פורסם09:01
קציצות כרישה (צילום: עמרי אנדרס צורף)
צילום: עמרי אנדרס צורף
Rating:4.240reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (20 מנות):

  • 300 גרם בקר טחון

  • 2 כרישות דקות וארוכות
  • 1 ביצה
  • 2-3 כפות פירורי לחם
  • מלח, פלפל
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1פורסים את הכרישות לחצאים ושוטפים ביסודיות (הן מלאות חול, אז אל תחפפו).

2קוצצים דק וטורפים יחד עם הביצה, המלח והפלפל.

3מוסיפים את הבשר ומערבבים.

4מוסיפים בהדרגה את פירורי הלחם, עד שהתערובת מתחלקת לכדורים בקלות.

5מחממים שמן במחבת, קורצים כדורי קציצות ומכניסים לשמן. מטגנים 4-5 דקות והופכים. כשהקציצות שחומות ויפות משני הצדדים מוציאים לנייר סופג.

6אפשרות בריאה שלוקחת יותר זמן: לחמם תנור ל-220 מעלות, לרפד תבנית בנייר אפייה ולאפות עד שהקציצות משחימות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לראש השנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il