אוכל
אוכל
ירקות וסלטים

סלט קפרזה

הרומן הנצחי בין העגבנייה לבזיליקום משתדרג עם מוצרלה טרייה ותיבול בלסמי עדין

|מסעדת בליני| פורסם15:37
סלט קפרזה (צילום: Sondra Paulson, Istock)
צילום: Sondra Paulson, Istock
Rating:449reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

  • כדור גבינת מוצרלה (100 גרם)

  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • עגבנייה בינונית
  • מלח ופלפל
  • שמן זית
  • עלי בזיליקום

אופן ההכנה:

1חותכים את כדור המוצרלה ואת העגבנייה לחמש פרוסות.

2מסדרים בצלחת הגשה פרוסת עגבנייה ליד פרוסת גבינה, לפי הסדר.

3בין הפרוסות מפזרים את עלי הבזיליקום.

4בוזקים שמן זית, מלח ופלפל ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il