
סלט תפוחי אדמה שאי אפשר להפסיק לאכולמכירים את זה שאתם מסיימים את סלט תפוחי האדמה שהגשתם לעצמכם לצלחת, ובלי לשים לב מושיטים את היד לקערה הכללית ולוקחים עוד, פעם אחר פעם אחר פעם? אז ככה. מתכון מהבלוג גבישס![]() צילום: מירב גביש, גבישס, בלוג אוכל  | 
 המצרכים :
 לרוטב:
 אופן ההכנה:1מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד לריכוך, קולפים וחותכים לקוביות של 2 ס"מ. 2מערבבים בעדינות את כל מרכיבי הסלט בקערה. 3מערבבים את מרכיבי הרוטב בקערה נפרדת. 4מוסיפים את הרוטב לסלט ומערבבים בעדינות. משהים חצי שעה בצד או במקרר, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. _OBJ_OBJ_OBJבתיאבון! ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |