אוכל
אוכל
ירקות וסלטים

סלט תפוחי אדמה שאי אפשר להפסיק לאכול

מכירים את זה שאתם מסיימים את סלט תפוחי האדמה שהגשתם לעצמכם לצלחת, ובלי לשים לב מושיטים את היד לקערה הכללית ולוקחים עוד, פעם אחר פעם אחר פעם? אז ככה. מתכון מהבלוג גבישס

|גבישס, בלוג אוכל| פורסם07:20
סלט תפוחי אדמה, גבישס (צילום: מירב גביש, גבישס, בלוג אוכל)
צילום: מירב גביש, גבישס, בלוג אוכל
Rating:4.5908reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 3 תפוחי אדמה גדולים
  • חצי בצל סגול קטן, פרוס דק וקצוץ
  • 1 מלפפון חמוץ
  • 2 כפות עלי שמיר, מופרדים מהגבעולים
  • 2 בצלים ירוקים, פרוסים דק (או עירית)
  • 3 ביצים קשות – 1 מגוררת ו-2 קצוצות גס

לרוטב:

  • חצי כפית חרדל
  • רבע כפית מלח
  • פלפל שחור
  • 3 כפות מיונז
  • 1 כף מיץ לימון

אופן ההכנה:

1מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד לריכוך, קולפים וחותכים לקוביות של 2 ס"מ.

2מערבבים בעדינות את כל מרכיבי הסלט בקערה.

3מערבבים את מרכיבי הרוטב בקערה נפרדת.

4מוסיפים את הרוטב לסלט ומערבבים בעדינות. משהים חצי שעה בצד או במקרר, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.

_OBJ_OBJ_OBJ

לבלוג של גבישס

לאינסטגרם של גבישס

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il