אוכל
אוכל
מרקים

מרק דובדבנים קר

ההונגרים פותחים איתו כל ארוחה קיצית

|דרך האוכל עם אהרוני וגברי| פורסם15:27
מרק דובדבנים (צילום: Dorling Kindersley, GettyImages IL)
צילום: Dorling Kindersley, GettyImages IL
Rating:3.843reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

  • ½ קילו דובדבנים חמוצים טריים ומגולענים, או קופסה של דובדבנים חמוצים בסירופ קל.
  • 5 כוסות מים
  • פלח לימון עבה עם הקליפה
  • 4 כפות סוכר
  • 1 כף קורנפלור מדולל במעט מים קרים
  • 1 ביצה טרופה
  • גביע שמנת חמוצה להגשה.

אופן ההכנה:

1את הדובדבנים, סוכר, לימון ומים מניחים בסיר על להבה בינונית. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-5-6 דקות לדובדבנים טריים ושלוש דקות לדובדבנים משומרים. 2. מוסיפים את הקורנפלור המדולל במעט מים ומבשלים עוד דקותיים, עד שהמרק מסמיך מעט. מסירים מהאש. 3. שוברים את הביצה אל תוך קערת ההגשה של המרק. יוצקים לאט לאט מצקת מהמרק הרותח אל הביצה תוך טריפה וערבוב. כך עושים מצקת אחר מצקת, מה שמבטיח שהביצה לא תיקרש ותהפוך לחביתות. מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר למספר שעות. מגישים קר, בתוספת שמנת חמוצה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il