
מרק גולש הונגרימנה הונגרית קלאסית שמהווה ארוחה שלמה![]() צילום: דניה Danya photo |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מאדים את הבצל בסיר, מוסיפים את שן השום והבשר ומטגנים היטב על אש גבוהה. 2מוסיפים את הירקות והפפריקה (מתוקה וחריפה), מערבבים היטב ומוסיפים לאחר מס' דקות את הנוזל. מביאים לרתיחה, מורידים האש ומבשלים תוך כדי הורדת קצף ושומן, מבשלים למשך 1.5 עד 2 שעות , מתבלים במלח ופלפל וטועמים. 3מוסיפים את תפו"א וממשיכים לבשל עוד כ 20 דקות עד שהם מתחילים להתרכך. מטפטפים את תערובת הבצקניות למרק. 4מבשלים עוד כ 10 דקות, טועמים, משלימים תיבול ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |