אוכל
אוכל
מרקים

מרק עוף עם כופתאות סולת

מנה הונגרית מסורתית בניחוח ביתי

|מסעדת טוליפ| פורסם11:06
מרק קובה עגבניות, יריד הסנטר (צילום: יח
צילום: יח"צ
Rating:4.540reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעתיים ורבע
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (10 מנות):

למרק

  • קילו עוף

  • חצי קילו גזר
  • שורש פטרוזיליה
  • שורש סלרי
  • ראש כרובית קטנה
  • בצל אחד
  • כפית מלח
  • קמצוץ פלפל

לכופתאות

  • כוס סולת

  • 2 ביצים
  • מעט פטרוזילה קצוצה
  • 50 גרם מרגרינה
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה:

1מבשלים את העוף והירקות על אש קטנה במשך שעתיים ומתבלים עם מלח ופלפל שחור. 2. בקערה נפרדת מערבבים את הביצים עם המרגרינה הסולת והפטרוזיליה ועושים מהתערובת קציצות. 3. מכניסים את קציצות הסולת למרק ומבשלים במשך 7 דקות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il