
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1שוטפים את החומעה היטב ושמים במסננת. 2מחממים את שמן הזית בסיר גבוה ומאדים קלות את הבצל. 3מוסיפים את תפוחי האדמה ומאדים כ-3 דקות. מוסיפים את השום ומאדים כ-1/2 דקה נוספת. 4מוסיפים את החומעה, מאדים כ-1/2 דקה ומוסיפים מים כדי כיסוי החומעה. מוסיפים את אבקת המרק ומביאים לרתיחה. 5מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש בינונית כ-20 דקות. כשתפוחי האדמה רכים, מוסיפים את עלי הרוקט. טוחנים, מרתיחים, טועמים ומשפרים תיבול. 6אם המרק חמוץ מדי, מוסיפים סוכר לפי הטעם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |