אוכל
אוכל
מרקים

כופתאות גבינה

כדורים קטנים ומפנקים של גבינה, סולת ופירורי לחם - מתאבן חגיגי לשבועות

|מסעדת טוליפ| פורסם11:24
כופתאות גבינה (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
Rating:4.539reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (20 מנות):

  • קילו גבינה לבנה 9%

  • 3 ביצים
  • 10 כפות סולת
  • קמצוץ מלח
  • שמנת חמוצה
  • פירורי לחם
  • חמאה

אופן ההכנה:

1מערבבים את הגבינה, הביצים, הסולת והמלח יחד. 2. מכניסים את התערובת, למשך 5 שעות, לקירור במקרר. 3. בנפרד מטגנים בחמאה פירורי לחם עד לקבלת גוון זהב. 4. מוציאים מהמקרר את החומרים והופכים לכדורים בגודל בינוני. 5. מכניסים את הכדורים לבישול בסיר עם מים רותחים וכאשר הכדורים עולים לפני השטח סימן שהם מוכנים.6. לסיום מגלגלים את הכדורים המבושלים בפירורי הלחם שטיגנו. 7. להגשה- מוזגים על הכופתאות שמנת חמוצה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il