
מרק קובהעונג צרוף של מרק דלעת חמצמץ עם כדורי סולת ממולאים בבשר מתובל. אפשר להגיש עם אורז לבן, ואפשר לאכול ככה סתם![]() צילום: אפיק גבאי, תיק אוכל |
המצרכים (4 מנות):לכדורי הבשר
לבצק הקובה
למרק
אופן ההכנה:1יוצרים את כדורי הבשר: מערבבים את כל החומרים ויוצרים קציצות שמנמנות. את הקציצות מקפיאים כדי שיהיה קל יותר לעטוף אותן בבצק הסולת. 2מכינים את בצק הקובה: מערבבים את חומרים הבצק, ועוטפים את הקציצות בשכבה דקה של בצק. 3מכינים את המרק: מחממים בסיר 2 כפות שמן זית ומכניסים סלרי, דלעת, בצל ועגבניות. מערבבים ומוסיפים בהרט, רסק עגבניות, מיץ לימון, מלח ופלפל, סוכר, פפריקה ואת המים. 4כשהמרק רותח מוסיפים לסיר את הקובה, מנמיכים את להבה ומבשלים עם כיסוי חלקי כחצי שעה. ניסיתם את המתכון? ספרו לנו איך יצא! המתכון התפרסם בבלוג "תיק אוכל" של אינס שילת ואפיק גבאי ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |