אוכל
אוכל
מרקים

גומבוץ

כופתאות גבינה הונגריות מתוקות או מלוחות

|מסעדת טוליפ| פורסם09:55
כופתאות משמש ותפוחי אדמה (צילום: Foodcollection RF, GettyImages IL)
צילום: Foodcollection RF, GettyImages IL
Rating:4.614reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (20 מנות):

  • קילו גבינה לבנה 9%

  • 4 ביצים, מופרדות
  • 7 כפות סולת
  • לפיזור: אבקת סוכר, פירורי לחם מטוגנים, שמנת חמוצה

אופן ההכנה:

1מפרידים את הביצים 2. מערבבים חלמונים עם 3 כפות סוכר (אם רוצים גומבוץ מלוחים אין צורך בסוכר) וטורפים לתוך הגבינה. 3. מוסיפים את הסולת לתערובת הגבינה ומצננים כשעה במקרר. 4. מקציפים חלבונים לקצף יציב, מערבבים לתוך הגבינה ומשהים שעה נוספת במקרר 5. מרתיחים סיר עם מים ומעט מלח. יוצרים מהתערובת כדורים ומבשלים עד שהכדורים צפים במים. 6. מסננים ומגלגלים בפירורי לחם מטוגנים, זורים אבקת סוכר (אם מעוניינים בגומבוץ מתוקים) ומוסיפים שמנת חמוצה מעל.

לגומבוץ מתוקים ניתן ומומלץ להוסיף ריבה ביתית. לגומבוץ מלוחים מומלץ לתבל במעט מלח ופלפל.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il