אוכל
אוכל
שונות

דאמפלינג תרד

כיסוני תרד רכים וטעימים, עם גבינה ובלי בצק - שאתם יכולים לבחור אם לאדות או לבשל

|mako אוכל| פורסם19:59
דאמפלינג תרד (צילום: יפית בשבקין, mako אוכל)
צילום: יפית בשבקין, mako אוכל
Rating:4.48reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 900 גרם תרד, שטוף וקצוץ
  • 75 גרם חמאה
  • 200 גרם גבינת ריקוטה
  • ביצה טרופה
  • חצי כוס קמח
  • 25 גרם גבינת פרמזן, לפיזור

אופן ההכנה:

1חולטים את התרד זמן קצר לריכוך, ומעבירים למי קרח כדי שישמור על צבעו ויפסיק להתבשל. מעבירים למסננת וסוחטים.

2ממסים 50 גרם מהחמאה במחבת רחבה ומוסיפים את התרד הסחוט. מבשלים על אש בינונית תוך כדי ערבוב כשתי דקות. מורידים מהאש.

3מעבירים לקערה ומוסיפים גבינה, ביצה טרופה ו-3 כפות קמח. ממליחים אם רוצים.

4מקררים את התערובת קלות, יוצרים עיגולים קטנים ומגלגלים בקמח עד כיסוי.

5מרתיחים מים בסיר בעומק בינוני. זורקים את הכדורים פנימה ומבשלים על אש נמוכה עד שהם צפים. מוציאים עם כף מחוררת. אם אתם מעדיפים אידוי: ממלאים סיר במים ומרתיחים. מניחים מעל הסיר סלסלת אידוי מצופה בעלי כרוב, מסדרים כמה עיגולים בפנים (במרווחים סבירים) ומאדים כ-20 דקות.

6להגשה: ממיסים את יתרת החמאה, יוצקים מעל הדאמפלינגס ומפזרים פרמזן.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il