
בנדיקט סלמוןביצים עלומות, סלמון מעושן, תרד ורוטב הולנדייז ורוד. מה עוד אפשר לבקש על הטוסט שלכם?![]()  | 
 המצרכים (1 מנות):לרוטב ההולינדייז
 בנוסף
 אופן ההכנה:הכנת הרוטב: 1בסיר קטן מחממים את היין הלבן, חומץ ובצלי השאלוט עד לרתיחה ומצמצמים עד לשליש מכמות הנוזלים. 2מסננים את הנוזלים ומעבירים לקערת נירוסטה. 3מניחים את הקערה עם הנוזלים המצומצמים על סיר עם מים חמים (בן-מארי), מוסיפים את החלמונים תוך כדי ערבוב בעזרת מטרפה (חשוב שהנוזל לא יהיה חם מידי שהביצים לא יתקרשו), מוסיפים את החמאה המומסת ומתבלים במלח לפי הטעם, מוסיפים את מיץ הלימון וממשיכים לטרוף עד לקבלת רוטב סמיך וקרמי. 4מחלקים את הרוטב לשניים, חצי מהכמות משאירים במתכונת הקיימת וחצי השני מוסיפים את ה"פסאטה" או רוטב עגבניות עד לקבלת צבע ורדרד. הכנת המנה: 1חולטים את עלי התרד במים רותחים במשך שתי דקות, מוציאים ומעבירים למי קרח, סוחטים את התרד וקוצצים גס. קולים את פרוסת החלה בטוסטר או בתנור עם חום בינוני גבוה עד לקבלת גוון זהוב. 2מכינים ביצים עלומות: מרתיחים מים עם מעט מלח וחומץ, שוברים את הביצים לקערה ומחליקים למים כאשר הם על סף רתיחה. מבשלים 2-3 דקות עד שהחלבון עוטף את החלמון (היזהרו עם בישול יתר). סידור המנה: 1מניחים את פרוסת החלה הקלויה על צלחת הגשה, על החלה מניחים את הסלמון המעושן, מניחים את הביצים העלומות ועליהן את הרוטב הולנדייז הבסיסי. 2מניחים את התרד לצד המנה, ממליחים את התרד והביצים במעט מלח ים אטלנטי ומגישים מיד. ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |