
את הכיסונים ניתן להקפיא לפני הבישול. לתוצאות מיטביות יש להניח אותם על מגש ובין השכבות לשים נייר פרגמנט, על מנת שלא ייגעו זה בזה. כשמוציאים מההקפאה יש לבשל ישירות בסיר עם מים רותחים ולא להפשירם. המצרכים (4 מנות):
למילוי:
אופן ההכנה:1מבשלים את תפוחי האדמה במים עד שהם רכים. מסננים ומועכים למחית עם מעט חמאה ומלח. שומרים בצד כחצי כוס ממי הבישול ו-3 כפות מהמחית, לשימוש בהכנת הבצק. מטגנים בצל גדול קצוץ עד להשחמה, מוסיפים למחית ומתבלים במלח ופלפל. 2מערבבים בקערה את הקמח, ביצה, 3 כפות מהמחית ומי הבישול ולשים עד לקבלת בצק אחיד שאינו דביק. במידה והבצק דביק מוסיפים קמח קונדיטור. 3מחלקים את הבצק לארבעה חלקים ומרדדים כל חלק על משטח עבודה מקומח לעלה דק. 4קורצים מהבצק עיגולים בעזרת כוס ומניחים מעט מהמילוי במרכז כל עיגול. 5מקפלים את העיגול לחצי סהר באופן שיכסה את המילוי ומהדקים היטב את כל הקצוות בצביטת הבצק על מנת שלא ייפתחו במהלך הבישול. ניתן להשתמש במכשיר להכנת כיסונים. 6מרתיחים מים בסיר גדול. לאחר שהמים רתחו מוסיפים כף מלח וכף שמן. מוסיפים את הכיסונים. כשהכיסונים צפים מעל לפני המים ממתינים עוד כ-7 דקות ושולים באמצעות כף מחוררת. * מומלץ להגיש עם בצל מטוגן. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |