אוכל
אוכל
שונות

תפוחי אדמה מדורה

גם בעיר שלכם הכריזו השנה על ל"ג בעומר ללא מדורות? אנחנו יודעים, איכות הסביבה חשובה יותר מהמרשמלו והתפודים שלנו, אבל חדוות החג, מה יהיה עליה? הפתרון: תפוחי אדמה מדורה לפי כל הכללים, אצלכם בתנור הביתי

|אשת סטייל| פורסם07:15
תפוח אדמה מדורה (צילום: טליה הדר , אשת סטייל)
צילום: טליה הדר , אשת סטייל
Rating:4.829reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • תפוחי אדמה בינוניים בגודלם
  • מלח, להגשה

אופן ההכנה:

1מחממים תנור לחום המקסימלי (250-275 מעלות), לא טורבו.

2שוטפים היטב את תפוחי האדמה, ומייבשים.

3מניחים את תפוחי האדמה (על קליפתם) על רשת התנור, ללא תבנית. הרשת צריכה להיות ממוקמת באמצע התנור.

4צולים שעה - בלי לפתוח את דלת התנור!

5מגישים עם מלח וכפית.

למתכון המלא בבלוג אשת סטייל

** אותה השיטה עובדת מצוין גם עם בטטות. במקרה זה 40 דקות יספיקו.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il