
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1קוצצים את הבצל ופורסים את הכרישה לעיגולים דקים יחסית. 2מטגנים במעט שמן זית עד שהבצל נהיה שקוף. 3מוסיפים את הדלעת למחבת, מוסיפים גם את הסוכר החום ומערבבים. 4ממשיכים לטגן על אש קטנה עד שהדלעת מתחילה להתרכך, תוך ערבוב מדי פעם. 5בינתיים מבשלים את הניוקי במים רותחים עד שהם צפים על פני המים. 6כאשר חתיכות הדלעת טיפה מתרככות מוסיפים את חלב הקוקוס ואגוז המוסקט ומערבבים. 7כשהניוקי מוכנים מעבירים אותם לרוטב, מערבבים, מוסיפים מלח ופלפל ומניחים להתבשל עוד כ-2 דקות על אש קטנה. נטע בירן היא דיאטנית במועדוןהולמס פלייסגבעתיים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |