אוכל
אוכל
שונות

ניוקי בחלב קוקוס ודלעת

מנה טעימה ומהירה להכנה שטובה גם למי שבדיאטה, עם ניוקי קנוי, דלעת, כרישה וחלב קוקוס. לא תאמינו כמה שזה טעים

|mako אוכל| פורסם19:30
ניוקי ברוטב קוקוס ודלעת (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:3.333reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 500 גרם ניוקי תפוחי אדמה מוכן

  • בצל
  • 1 כרישה (החלק הלבן בלבד)
  • כף שמן זית לטיגון
  • כוס וחצי קוביות דלעת (של בערך ס"מ על ס"מ)
  • כף סוכר חום
  • פחית חלב קוקוס דל שומן
  • אגוז מוסקט טחון
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1קוצצים את הבצל ופורסים את הכרישה לעיגולים דקים יחסית.

2מטגנים במעט שמן זית עד שהבצל נהיה שקוף.

3מוסיפים את הדלעת למחבת, מוסיפים גם את הסוכר החום ומערבבים.

4ממשיכים לטגן על אש קטנה עד שהדלעת מתחילה להתרכך, תוך ערבוב מדי פעם.

5בינתיים מבשלים את הניוקי במים רותחים עד שהם צפים על פני המים.

6כאשר חתיכות הדלעת טיפה מתרככות מוסיפים את חלב הקוקוס ואגוז המוסקט ומערבבים.

7כשהניוקי מוכנים מעבירים אותם לרוטב, מערבבים, מוסיפים מלח ופלפל ומניחים להתבשל עוד כ-2 דקות על אש קטנה.

נטע בירן היא דיאטנית במועדוןהולמס פלייסגבעתיים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il