1להכנת רוטב החלבה: ממיסים את כל החומרים בסיר. מערבבים היטב לקבלת מרקם אחיד. שומרים חם או מחממים לפני ההגשה.
2להכנת הפנקייקס: טורפים חמאה עם חלב, ביצים וסוכר בקערה.
3מנפים קמח תופח ומלח לקערה נפרדת. מוסיפים את תערובת הקמח המנופה לתערובת הביצים והחלב ומערבבים במזלג עד לקבלת תערובת מעט גושית. נזהרים מערבוב יתר.
4מחממים מחבת עם כפית חמאה או שמן על להבה בינונית. יוצקים מהבלילה בעזרת מצקת קטנה ומטגנים עד שמתחילות להיווצר בועות על פני חלקה העליון של החביתית. הופכים ומטגנים חצי דקה נוספת. עורמים לשמירה על החום.
5מגישים את הפנקייקס עם רוטב חלבה מעל.