אוכל
אוכל
אורז וממולאים

ניוקי ממולאים בשזיפים

הניחו בצד את רגשות האשם והכינו לגמרי לבד ניוקי רכים כמו עננים, ממולאים שזיפים ועטופים בהרבה-הרבה חמאה ואהבה. טיפ: פחות מסובך ממה שזה נשמע

|מאסטר שף VIP| פורסם16:21
ניוקי ממולאים בשזיפים (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:4.48reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 3 תפוחי אדמה אדומים
  • 2 חלמונים
  • מלח
  • 1 כוס קמח
  • מעט אגוז מוסקט מגורד
  • שזיפים יבשים (אם הם רכים אין צורך להשרות, אם הם קשים משרים בברנדי)

לרוטב ולעיטור:

  • חמאה
  • פרמזן

אופן ההכנה:

1מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים עד ריכוך ומועכים אותם לפירה. מוסיפים את החלמונים והמלח.

2מוסיפים בהדרגה את הקמח ויוצרים בצק רך. מתבלים באגוז מוסקט.

3מרדדים את הבצק עם האצבעות על משטח מקומח היטב. מניחים שזיפים במרחק אחד מהשני.

4מקפלים את הבצק על השזיפים, חותכים מסביב ועוטפים היטב כל שזיף בבצק.

5מבשלים את הניוקי במים רותחים עד ומתבהרים קצת, מעט אחרי שהם צפים, ומוציאים.

6ממיסים המון חמאה בסיר ושופכים בנדיבות על הניוקי.

7מגררים מעל גבינת פרמזן.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il