
המצרכים :
לרוטב ולעיטור:
אופן ההכנה:1מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים עד ריכוך ומועכים אותם לפירה. מוסיפים את החלמונים והמלח. 2מוסיפים בהדרגה את הקמח ויוצרים בצק רך. מתבלים באגוז מוסקט. 3מרדדים את הבצק עם האצבעות על משטח מקומח היטב. מניחים שזיפים במרחק אחד מהשני. 4מקפלים את הבצק על השזיפים, חותכים מסביב ועוטפים היטב כל שזיף בבצק. 5מבשלים את הניוקי במים רותחים עד ומתבהרים קצת, מעט אחרי שהם צפים, ומוציאים. 6ממיסים המון חמאה בסיר ושופכים בנדיבות על הניוקי. 7מגררים מעל גבינת פרמזן. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |