
המצרכים (4 מנות):לבצק
לבשר
לרוטב מלווה
אופן ההכנה:1שמים קמח, מלח וביצה במיקסר עם וו לישה ומתחילים לערבב. 2מוסיפים בהדרגה את המים עד שהבצק מוכן ואינו דביק. בערך 7 דקות. 3עוטפים את הבצק בניילון על מנת שלא יתייבש ומניחים במקרר למנוחה של מינימום 30 דקות. 4טוחנים את הבשר עם השומן, ומוסיפים בצל קצוץ מטוגן. 5מתבלים במלח, פלפל, כורכום וטיפה בהרט. 6לאחר שהבצק נח, מרדדים לעובי 5 מ"מ וקורצים עיגולים גדולים בעזרת כוס. 7במרכז כל עיגול מניחים כפית בשר. 8סוגרים ויוצרים כיסונים, חשוב מאוד להקפיד ללחוץ על קצוות הבצק על מנת שלא ייפתחו בזמן הבישול. 9מבשלים עד שהכיסונים צפים ולבנבנים. 10את הכיסונים נהוג להגיש בליווי רוטב מסורתי העשוי מחומץ, מיץ לימון ושום (מערבבים את מרכיבי הרוטב בקערה). סימון תזונתיעבור כל המתכון:
![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |