
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים את שמן הזית והשום במחבת. 2סוחטים את פטריות הפורצ'יני (שומרים את מי ההשריה), קוצצים ומוסיפים למחבת. 3מוסיפים את הפטריות הטריות ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. 4מפזרים את הפטרוזיליה, מנמיכים את האש, מכסים את המחבת ומבשלים כרבע שעה. במקביל מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 5מעבירים חצי מכמות הפטריות לבלנדר, ומוסיפים את מי ההשריה של הפורצ'יני (בלי המשקעים שלמטה). מרסקים לרוטב חלק. 6מחזירים את הרוטב המרוסק למחבת עם הפטריות, מחממים דקה ומוסיפים את הפסטה. * המנה כוללת 330 קק"ל. * נועה דורון-פנוש היא דיאטנית ברשתסטודיו Cסניף דיזנגוף. הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C >> בשבוע שעבר הכנו פלפלים ממולאים ב-285 קלוריות הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |