אוכל
אוכל
מתכונים טבעוניים

"גפילטע פיש" טבעוני

הגרסא הטבעונית למנת הדג המסורתית - ללא מוצרים מן החי, עם הטעם והמרקם המושלמים

|ברפוד| פורסם19:25
גפילטע פיש טבעוני (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.444reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (12 מנות):

לקציצות:

  • 2 כוסות שקדים, מושרים במים במשך 8 שעות ומסוננים (אין צורך לקלף)
  • 1 כוס אגוזי פקאן
  • 2 גזרים, חתוכים
  • 2 גבעולי סלרי, פרוסים
  • 1 כף בצל, קצוץ
  • 1/4 כפית מלח
  • 2 דפי אצות נורי, טחונים בבלנדר לאבקה

לקישוט:

  • 12 עיגולים דקים של גזר

לחזרת:

  • 2 סלקים בינוניים, חתוכים לקוביות
  • 1 כפית גדושה אבקת ווסאבי
  • 1 כפית מיץ לימון טרי
  • 1 כפית ג'ינג'ר, קצוץ

אופן ההכנה:

1טוחנים את כל חומרי הקציצות במעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים למקרר לשעה. יוצרים מהתערובת קציצות ומקשטים בפרוסות גזר.

2מכינים את החזרת: טוחנים את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת ממרח אחיד. מגישים עם הקציצות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

• המתכון באדיבותברפוד- המרכז לחיים בריאים, חובבי ציון 52, תל אביב, טלפון: 077-9009999

>> כל המתכונים לפסח

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il