
המצרכים (5 מנות):לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מתחילים עם הקציצות: מאדים במעט שמן זית את הקישואים, הגזרים, הבצל והסלרי, ומצננים. 2מערבבים את הירקות עם הקוסקוס, העדשים, הביצים והתבלינים. מוסיפים בהדרגה את פירורי הלחם, רק עד שהמסה מגיעה למרקם המתאים לקציצות. 3מרטיבים את הידיים וצרים מהתערובת קציצות. מעבירים למקרר. 4בינתיים מכינים את הרוטב: מאדים בשמן זית את השום, ומוסיפים את עגבניות השרי ואת הסלרי. 5מוסיפים מעט שמן זית ומיץ לימון ואת רוטב העגבניות, מבשלים 5 דקות ומוסיפים את הפלפלצ'ומה. מוסיפים מים בהדרגה, מתבלים ומבשלים עוד כ-10 דקות. בינתיים מטגנים את הקציצות. 6מוסיפים את האפונה והקציצות לרוטב, ומבשלים כ-10 דקות. 7מגישים על תבשיל חיטה או על אורז. המתכון מתוך התפריט החדש של "שני צמחוני" ברשתקפה קפה הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |