
תפוח אדמה מדורה מוקרםל"ג בעומר זה לא מה שהיה פעם – השריפות תרמו את שלהן, ההתחממות הגלובלית גם, ובואו, גם אנחנו כבר לא צעירים כשהיינו. אבל יש דבר אחד שלא צריך להשתנות: תפוח אדמה מדורה בטעם של ילדות, עם שדרוג של רוטב מושחת | 
 המצרכים (5 מנות):
 לרוטב:
 למילוי:
 להגשה:
 אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2מפזרים מלח גס על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומסדרים את תפוחי האדמה. צולים כשעה, לריכוך. 3בינתיים מכינים את הרוטב: מטגנים את הבצל בחמאה עד הזהבה, מוסיפים את הפטריות והשום ומערבבים. 4מוסיפים את השמנת והתבלינים ומבשלים תוך ערבוב עד שהרוטב מסמיך. 5כשתפוחי האדמה יוצאים מהתנור חורצים אותם באמצע ובעזרת מזלג מועכים מעט את חלקם הפנימי. 6מכניסים לכל תפוח אדמה כף גדושה של גבינה צהובה ויוצקים מהרוטב בנדיבות. מגישים מיד עם שמנת חמוצה ועירית קצוצה. לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה  תפוח אדמה מדורה. מתחילים בצלייה על מלח|צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! תגיות:תפוחי אדמה ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |