
פשטידת בורגול ובטטהאת הפשטידה הזו אנחנו אוהבים מכמה סיבות - היא בריאה, טעימה, קלה להכנה ומחזיקה כארוחת צהריים צמחונית שמשאירה אותנו שבעים ומרוצים. אה כן, היא גם עוזרת לנו לשכוח את זלילות סוף השבוע![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל  | 
 המצרכים (6 מנות):
 אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2שופכים על הבורגול שתי כוסות מים רותחים ומכסים. מניחים ל-20 דקות ומסננים היטב. 3טורפים את הביצים בקערה גדולה. מוסיפים את הטחינה ומערבבים היטב עד שנוצר מרקם צמיגי. 4מוסיפים את הבורגול המסונן, הבטטה, הפטרוזיליה והבצל ומערבבים היטב. 5מוסיפים את הקמח בהדרגה תוך כדי בחישה. לבסוף מוסיפים את התימין והפלפל, ממילחים בנדיבות ומערבבים. 6מוזגים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים כ-30 דקות, עד שמשחים. ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |