6 מקומות חדשים לאכול בהם באילת
מסעדה ים תיכונית של שף תל אביבי מוכר, פטיסרי צרפתי מינימליסטי, מסעדת דגים כשרה שמגישה חצ׳פורי דגים, מאפייה נקייה מגלוטן ומסעדה איטלקית שצמחה ממשלוחי פיצה מהבית: משהו (קולינרי) טוב קורה בעיר הדרומית


אילת, עיר הקיט הדרומית של ישראל, מתחדשת, ומדובר בבשורות קולינריות משמחות ברמה של ברייקינג ניוז, כי הכוונה היא למסעדה חדשה אחת, אלא ב-5 מקומות חדשים שמצטרפים לסצנה קולינרית שבוודאי תופתעו לגלות בחופשה הבאה שלכם.
גרקו ביץ' אילת
מאמו (Mamo)
Fascino
אורטל בן סימון
ברוטימן קמחים אחרים
ורקאדה
ורקאדה היא מסעדת דגים חדשה הממוקמת במלון Soleil והיא נפתחה על מנת להביא חדשות לגזרת המסעדות הכשרות שמציעה העיר (שהן בעיקר מסעדות בשר ושיפודיות). את המסעדה פתח איתמר יצחק לוי שבבעלותו גם בר מסעדה ״סולו״ בעיר ומספר עסקים קולינריים בתל אביב. לוי זיהה את הצורך במסעדת דגים כשרה בעיר הולדתו, גייס את השף סלב מקומי שלומי פרץ (שהיה השף של מלון קורל ביץ') והיום תוכלו לאכול באילת מנות כמו שווארמה בורי, קציצות דגים, קרפצ׳ו דג, סופלקי מוסר, פיש אנד צ׳יפס ואפילו חצ׳פורי עם דגים.