mako
פרסומת

ביקורת המשלוחים של ניב גלבוע: מלחמת הסביח

מבקר המסעדות לקח על עצמו הפעם משימה מאתגרת: למצוא את הסביח הטוב במדינה (טוב, מדינת תל אביב). הוא טעם את הסביח של עובד, סביח פרישמן וסביח השרון וגילה מי הצטיין בגזרת החציל והעמבה, למי הייתה הפיתה הטובה ביותר וגם, האם תפוח האדמה מוסיף או גורע?

ניב גלבוע
mako
פורסם:
הקישור הועתק

אזור חלוקה: תל אביב, רמת גן, גבעתיים ועוד סניפים ברחבי הארץ.

שורה תחתונה: סביח זה לא רק החציל וכמות העמבה. זו גם הפיתה ושאלת השאלות: תפוח אדמה - כן או לא?

האוכל: נבדקו הסביחים של עובד, פרישמן והשרון.