ביקורת המשלוחים של ניב גלבוע: טריגר וטום
ניב גלבוע רגיל לקבל את האוכל מוכן ממש עד לשולחן, אבל הפעם הוא נכנס למטבח, שלף את המחבתות ובישל אותו בעצמו. גלבוע הזמין מהקצבייה של טום אביב "טריגר וטום" בשרונה מרקט שלושה סוגי בשר: אנטריקוט, כתף וצלעות. מי לקח בהליכה?
ניב גלבוע
makoפורסם:
הקישור הועתק
איזור חלוקה:תל אביב.
שורה תחתונה:בשרים נהדרים, אבל יקרים. אני העדפתי את האנטריקוט.
האוכל:אנטריקוט נסברסקה מיושן 60 יום, פלאט איירון וואגיו וצלעות טלה.

מצאתם טעות לשון?