המסע אחרי המנות הוויראליות של ישראל: עוף מטוגן על ופל בלגי
את המסע הזה ריטה גולדשטיין כנראה לא תשכח תקופה ארוכה, בין השאר בזכות הביקור בטראק דה לוקס. בין מנת פלאפל לשווארמה בלאפה היא החליטה שהגיע הזמן לשחיתות אמיתית, ונכנסה למטבח של הטראק כדי להכין את המנה הכי ויראלית ומושחתת שלהם. ברור שזה נגמר בטעימה

אם יש מוסד שחרט על דגלו את המילה "מוגזם" זה ללא ספק טראק דה לוקס בכיכר דיזנגוף בתל אביב, עם מגשים של בשרים מעושנים; המבורגר שנושא את השם "טריילר טראש בורגר" וכולל קציצה, גבינה ובייקון; וכריך קריספי צ'יקן מטוגן (להיט אמריקאי שלהט בתקופה האחרונה באינסטגרם של הפודיז).

למרות הרצון העז להגזים, תכלס אנחנו כאן בחיפוש אחרי המנות הוויראליות ביותר בישראל, ובטראק דה לוקס מככבים בגזרה הזאת מגדל פנקייקים מתוק-מלוח עם בשר, וגם מנת ופל אנד צ'יקן (59 שקלים) - ופל אמריקאי עם עוף מטוגן, נגיעות יפות של מייפל וצ'יפוטלה. בקיצור, כדאי שתזמינו לנו תור לקרדיולוג כי המסע הזה ממשיך בענק והוא הופך משמין מרגע לרגע.
אז מה קרה כשנכנסנו למטבח של הטראק כדי להכין את מנת הוופל הכה מושחתת הזו? הכל בווידאו כאן למעלה.
טראק דה לוקס. בן עמי 13, תל אביב. לא כשר