mako
פרסומת

קריר, מתקרר, קר: טעמנו את השלגונים החדשים של גלידות פלדמן

כמה גלידות אדם יכול לאכול? כמה שיותר, תודה ששאלתם. אז לכבוד סדרת הפטיסרי החדשה של גלידות פלדמן, אנשי "חדשות האוכל של ישראל" כינסו בחדר ממוזג אחד כמה נסיינים שינסו את גלידת פאי הלימון ושאר חברותיה. אגב, כן, קראתם נכון, פאי לימון. איך היה? בואו נגיד שלא הפאי ניצח את מבחן הטעימה

ריטה גולדשטיין
ועמית אהרנסון
חדשות האוכל של ישראל
פורסם:
הקישור הועתק

למרות סצנת השלגונים והגלידות העשירה בישראל, אפשר לקבוע די בקלות שזה לא ממש פשוט למצוא כאן הברקות מעניינות באמת, והרשתות הגדולות מתמקדות בדרך כלל בטעמים קלאסיים (וטעימים, אין מה להגיד) בסגנון השוקולד, שוקולד, ואם תתעקשו אז עוד קצת שוקולד.

אז מה הפעם? גלידות פלדמן החליטו לשבור את הסטנדרט ולצאת בסדרת שלגונים חדשה בטעמים פטיסרי מיוחדים: פרפה שוקולד וקוקוס; אקלר טופי קרמל; ופאי לימון! כן כן, פאי לימון. דקות אחרי ששמענו על השקתן, דאגנו להשיג את כל הגלידות החדשות למבחן טעימה. איך זה נגמר? 13 הטועמים שלנו נתנו לשלגונים החדשים של פלדמן את הציון הממוצע של 3.4 - ציון מכובד למדי, לפחות במדד שלנו. הטעם הכי פופולרי בקרב הנסיינים היה האקלייר קרמל מלוח שקיבל כמעט מכל הטועמים את הציון חמש. ומה לגבי המחיר? שלגוני הפטיסרי יעלו לכם ברשתות השיווק כ-8 שקלים ליחידה. לכו על זה, זה לגמרי שווה את זה.

שלגון פלדמן פאי לימון
מאוד מזכיר את וופל הלימון הידוע לשמצה | צילום: סטודיו פלדמן, יחסי ציבור