mako
פרסומת

מרקים כפי יכולתכם, פיצה מטריפה מהעוטף ועוד חדשות אוכל

פסטיבל המרקים הירושלמי במלון ענבל מתקיים בפעם ה-9 ומאתגר את קיבולת המרק של הסועדים, מקדונלד'ס חוגגים 40 למקנאגטס עם סדרת רטבים חדשים, אחד החללים הכי יפים בתל אביב מארח אירוע יין מיוחד עם מאפים של אלון שבו, מסעדת משייה חוזרת עם קצת חידושים, הפיצה של עוטף עזה מגיעה למרכז העניינים ועוד

מערכת mako אוכל
mako
פורסם:
פודטראק פיצה הביתה
פודטראק פיצה הביתה | צילום: לי ברק, יחסי ציבור
הקישור הועתק

פודטראק פיצה הביתה מגיע לחוצות שפיים

אריאל ולי שרעבי, האנשים שמאחורי "פיצה הביתה" ומפוני עוטף עזה (מושב צלמי יוסף) מגיעים למתחם חוצות שפיים עם הפיצות הנפוליטניות שלהם. הפיצה של בני הזוג כבר ידועה ומפורסמת בקרב תושבי יישובי העוטף, ולמרבה השמחה עכשיו קהל נוסף יזכה לפגוש אותם ולאכול שלל פיצות. בין הפיצות: פיצת סתיו - רוטב שמנת, מוצרלה, אנטיפסטי, פטה כבשים, אגוזי מלך ובלסמי (52 שקלים), פיצת אדמה - חמאת שום, פטריות, בצל סגול, מוצרלה ובזיליקום (58 שקלים), פיצת ים - רוטב שמנת, בייבי מוצרלה, גבינה כחולה, אנשובי, אוכמניות ופקאן סיני (58 שקלים) ועוד. 

פיצה הביתה. מתחם חוצות שפיים, יום שישי 1.12.23 שעות 10:30-15:00

פודטראק פיצה הביתה
פודטראק פיצה הביתה | צילום: לי ברק, יחסי ציבור

צ'אפל מרקט, מלון The Jaffa

באחד החללים הכי מרהיבים בתל אביב-יפו, הצ'אפל (ששימש כמנזר האחיות של סיינט ג'וזף), יתקיים במהלך דצמבר בכל שישי אירוע מיוחד שיאגד מבחר יינות של יקבים מקומיים: מרגלית, קאסטל, מרגלית, טוליפ, פלטר, יקב יפו, פלאם, יקב ננה ממצפה רמון ויקב מואה ממושב צופר שבערב. מלבד היינות (שגם יימכרו במקום בכוסות) יתארחו דוכנים משתנים (פרחים/אופנה ועוד) ועמדת מאפים מעולים של אלון שבו, מי שאחראי של שעת התה במקום. 

מלון דה ג'אפה. שישי 1.12.23 10:00-15:00

צ'אפל מרקט במלון ג'אפה
צ'אפל מרקט במלון ג'אפה | צילום: עמית גירון, יחסי ציבור

פסטיבל מרקים במלון ענבל

כמו בכל חורף ב-9 השנים האחרונות, המלון הירושלמי פותח את בופה המרקים, שעובד במתכונת אכול כפי יכולתך ללא הגבלה (במחיר של 87 שקלים לסועד). המרקים (מרק בצל, מינסטרונה, מרק כתום ועוד) מבוססים על חקלאות מקומית, בדגש על תוצרת חקלאית מיישובי העוטף.

מלון ענבל. ז'בוטינסקי 3, ירושלים. טלפון: 02-6756666. כשר

מלון ענבל - מרקי חורף
מלון ענבל - מרקי חורף | צילום: איתמר גינזבורג, יחסי ציבור
פרסומת

משייה חוזרת 

שף גיא אריש וצוות מסעדת משייה פותחים מחדש את דלתות המסעדה, כשהם שמים דגש אפילו חזק יותר על עבודה עם יצרנים וספקים מקומיים וחומרי גלם כחול-לבן: "הבמה שאנחנו נותנים בשגרה לחקלאים ולמגדלים רק התרחבה, והיסודות שלה רק התחזקו. האג'נדה הזאת באה לידי ביטוי בתפריט החדש שלנו, והאוכל יהיה יותר מכאן ופחות משם, במטרה להרים את חבל הארץ שנפגע כל כך, ואת הארץ כולה, כמה שאפשר. נזכור את החטופים בכל סרוויס, בלב ועל הבר, בבטן ובשולחנות, עד שכולם יחזרו".

התפריט כולל צלחת דגים נאים (220 שקלים), קרפצ'יו שרימפס קריסטל (98 שקלים), סשימי איניטיאס (82 שקלים), טורטליני גרוייר עם רוטב חמאת עמק המעיינות (76 שקלים), אספרגוס עם שויו כוסמת ושמן הדרים (58 שקלים), פרידה עם רוטב הולנדייז וצ'יפס מותסס (148 שקלים), סקירט סטייק עם פסטה פיצ'י, מח עצם, חלמון ושום שחור (92 שקלים), פלמידה ברוטב חמאה לבנה וטרגון (148 שקלים), שייטל עם קימצ'י, ציר עוף-מיסו ופירה חמאתי (148 שקלים) ועוד. 

מנדלי מוכר ספרים 5, תל אביב. טלפון: 03-7500999. לא כשר

משייה חוזרת, טיפה אחרת
משייה חוזרת, טיפה אחרת | צילום: דריה קוזמינה, יחסי ציבור

רטבים חדשים במקדונלד'ס

רשת מקדונלד'ס מציינת 40 שנה למנת המקנאגטס ולכבוד המאורע היא משיקה 3 רטבים חדשים, כולם במהדורה מוגבלת: איולי יווני, קייג'ון וחרדל-דבש. למודאגים - נבחרת הרטבים הוותיקה עדיין תהיה זמינה.

הפודטראק בנמל עין גב

הפודטראק שמציע המבורגר ומנות פלאפל על שפת הכינרת שירת בתחילת הלחימה את המפונים מצפון ודרום בכפר הנופש עין גב, וכעת נפתח לקהל הרחב. התפריט של שף מנור זיתוני כולל כאמור פלאפל והמבורגר, אך גם שניצל, צ'יפס, גלידות ושתייה קלה. תינתן הנחה לאנשי ונשות כוחות הביטחון. 

פרסומת

נמל עין גב. ראשון-שבת 12:00-16:00 (תלוי במזג האוויר). לעוד פרטים: 04-6658136

פוד טראק נמל עין גב
פוד טראק נמל עין גב | צילום: תיירות עין גב, יחסי ציבור