2 מקומות חדשים בתל אביב שחובבי פחמימות חייבים להכיר
חדשות מסעירות ומשמחות לזללני גלוטן מושבעים: אחרי 14 שנים, מאפיית לה מולאן המוערכת מבוגרשוב מתרחבת עם מקום חדש במיקום טרנדי במיוחד - ואם זה לא מספיק - אז גם מאפיית ווילד ברד פותחת היכל פחמימות רשמי


את סופי השבוע שלנו אנחנו נוהגים לחגוג עם פחמימות, ואם כבר פחמימות, אז מהטובות ביותר שניתן למצוא. לכן, קצת לפני השבת, החלטנו שזה הזמן המושלם לספר לכם על 2 מוקדי פחמימות חדשים ושווים במיוחד שנפתחו לפעילות לאחרונה בתל אביב:
הראשון הוא בית הקפה והמאפה מולינה שנפתח במתחם בית הכנסת הגדול בתל אביב. מולינה הוא המקום החדש מבית לה מולאן - הבולונז'רי השוקק של מוטי חיימוביץ' ברחוב בוגרשוב בתל אביב, שפעיל כבר מזה 14 שנים. לה מולאן מפורסמת ברחבי הארץ בזכות הלחמים המצוינים, הבגטים שנחשבים בין הבגטים הטובים ביותר שאפשר להשיג היום בישראל ומגוון מאפים וכריכים מצוינים שמוגשים במקום.
מתחם בית הכנסת הגדול, שאומנם שוקק מסעדות מצוינות, היה חף עד עכשיו ממקום שניתן להעביר בו את שעות הבוקר ולשתות קפה לצד ארוחה קלה, כך שמדובר בתוספת מבורכת בהחלט. ואם עדיין לא מתחשק לכם לפקוד בתי קפה, ניתן להזמין את העוגות והלחמים גם במשלוח או בהזמנה מראש ואיסוף מהמקום.
על ווילד ברד אחראים תום מעוז ואייל פרוינד, שמתמקדים בלחמים באופן בלעדי (כאן לא תמצאו אקסטרות כמו מתוקים או מאפי בוקר). כל הלחמים במקום מתבססים על מחמצת, כשבין הלחמים שהשניים מציעים כאן ישנו בגט צרפתי על בסיס מחמצת, לחם חיטה מלאה, צימוקים ואגוזים, לחם קימל, לחם פרא על בסיס תערובת קמחי שיפון וחיטה מלאה ופוקצ'ה ירושלמית עם שפע שומשום.
את כל הלחמים ניתן להזמין במשלוח או להגיע לרכוש בחנות, כששעות הפעילות של המקום נעות בין 07:30-17:00 בימים שני עד חמישי, ובשעות 08:00-14:00 בשישי. כשהלחם נגמר, המקום נסגר.
מולינה. הר סיני 2, תל אביב
ווילד ברד. יד חרוצים 14, תל אביב