mako
פרסומת

מה מקבלים כשמשלבים אוזן המן וסופגנייה? תורים ארוכים מאוד

פאני גרסון, מי שהמציאה את קרטיבי הפירות הטבעיים, פיתחה בימים האחרונים את ה"דונאטאשן" - אוזני המן מבצק דונאט בטיגון עמוק

אלכס נימלמן
גלובס
פורסם:
דונאטאשן
דונאטאשן | צילום: Alessandra Montalto, גלובס
הקישור הועתק

פאני גרסון, יצרנית הממתקים הניו-יורקית-מקסיקנית שמוכרת לעולם בזכות הפלטאס שלה - קרטיבים טבעיים מפירות - מקבלת בימים האחרונים תהילת עולם מחודשת עם ההמצאה החדשה שלה, "דונאטאשן", אוזני המן עשויות מבצק סופגניה מטוגנות בשמן עמוק ועם מגוון מילויים מקוריים.

הדונאטאשן החלו להימכר רשמית אתמול (ד'), ערב חג פורים, במאפייה של גרסון בברוקלין, "Dough", והן נחטפות בדיוק כמו הקרונאט (קרואסון עשוי בצק דונאט) בשעתו. התורים כבר מתחילים להגיע לפינת הרחוב, והציבור הניו-יורקי מתרגש מאוד לקראת טירוף סביב מאפה טרנדי חדש.

משולשי הבצק התפוחים הפריכים מבחוץ אך פריכים מבפנים נמכרים בעלות של 3.5 דולר, והמילויים הזמינים כרגע הם ריבת אוכמניות או תותים, מוס לימון עם פרג או תערובת אגוזים ודבש. "לא מסורתי במיוחד, אבל השתמשתי בפרג עם הלימון", מסרה הוגת המאפה גרסון.