mako
פרסומת

זה המקום שמחליף את הקיוסק האחרון בתל אביב

שני מקומות חדשים בתל אביב, אחד בית קפה על הדרך לים ואחד ביסטרו בר, וגם שף יקר ומוכשר שחוזר לארח בחצר ביתו בצפון הנגב, עם הבשרים שמתבשלים אצלו בבור כל הלילה והיין שהוא מכין לבד

מערכת mako אוכל
mako
פורסם:|עודכן:
קפה קיוסק
קפה קיוסק|צילום: דניאל באס, יחסי ציבור
הקישור הועתק

קיוסק - בית קפה חדש בתל אביב

בנורדאו-דיזנגוף, במקום שבו עמד הקיוסק האחרון בתל אביב, נפתח בית קפה של קרן אהרוני, הבעלים של קפה קסטל בן ה-11. המקום החדש, שתוכנן להיפתח עוד לפני המלחמה, שואף לתת מענה לכל מי שעושה את דרכו לים ובחזרה, לעוברי האורח הרבים השוהים באזור ובתקווה גם לתיירים שעוד יחזרו. שני סוגי קפה מוגשים שם: דיאמה וביו, ולצידם משקאות כמו אספרסו עם טוניק ולימון (16 שקלים) או תפוז (14), קולד ברו (17) ווריאציות של מאצ'ה (17-23). בגזרת המזון תמצאו שם כריכים, מאפים מתוקים ומלוחים, עוגת גזר וסלטים שאפשר לקחת הביתה או לאכול על ספסלי העץ ליד.

שעות פעילות בתקופת ההרצה: ראשון-שבת, 7:00-17:00.

קיוסק. שדרות נורדאו 34א (פינת דיזנגוף)

קפה קיוסק החדש
קפה קיוסק החדש|צילום: דניאל באס, יחסי ציבור

קפה רויאל - ביסטרו בר חדש בתל אביב

במקום שבו שכנה מסעדת מנא נפתח קפה רויאל - ביסטרו בר שמגיש תפריט בראנץ' בכל ימות השבוע מ-8:00 עד 16:00 ותפריט ערב מ-16:00 ועד חצות.

בין מנות הבראנץ': טוסט אבוקדו וחמאת כמהין ורויאל מורנינג ברקפסט - מגדל של שלוש קומות עם ממרחים ומטבלים, ירקות טריים ובייגלס. תפריט הערב כולל מנות חלוקה למרכז השולחן, וביניהן סלסילת לחמים עם חמאת כמהין, קרם עגבניות ושום קונפי; סלט קיסר עם מוסר בטמפורה (הגרסה הכשרה לסלט קיסר הקלאסי); ספייסי רוזה ריגטוני; ופילה מוסר על הגריל עם סטיקי רייס ורוטב שמנת ופלפלים.

קפה רויאל. הירקון 88, תל אביב.הזמנות ופרטים נוספים

שף רודד חוזר לארח, מושב שרשרת

אחרי שנאלץ לעצור את פעילותו מתחילת המלחמה, השף רודד חוזר לארח את הארוחות הבשריות שלו בימי שישי. האירוע מתקיים בחצר ביתו שבצפון הנגב, על מדשאה גדולה בין גפנים, ברווזים ותרנגולות, עם נדנדות, ערסלים ושלל פינות ישיבה ושולחנות.

התפריט כולל כריכים עם נתחי אסאדו שבושלו במשך כל הלילה בבור, שניצלים בחלה, גלילות חציל, קבב על סלט עגבניות וטחינה, קציצות טוניסאיות ועוד. שמן הזית, עשבי התיבול, הלימונים והירקות הם מהמשק הפרטי של השף, ולצד האוכל מוגשות טעימות מיקב הבוטיק שלו, של יינות מענבי הכרם שמקיף את המתחם. מחירי המנות: 55-60 שקלים, כוס יין עולה 30 שקלים ובקבוק 130.

פרסומת

הארוחות מתקיימות בכל יום שישי מ-11:00 עד שעה וחצי לפני כניסת השבת. אין צורך להזמין מקומות מראש.

בווייז: שף רודד

שף רודד בפעולה
שף רודד בפעולה|צילום: רביד תורג'מן, יחסי ציבור

בתיאבון!

מצאתם טעות לשון?