mako
פרסומת

קחו מספר: רשת צ'יפסטאר מגיעה לישראל

זה לא שאין צ'יפס ראוי בישראל, אבל מקום שמוכר רק צ'יפס? ממש חלום ישן שמתגשם. רשת צ'יפסטאר האיטלקית עומדת לפתוח סניף ראשון בתל אביב ואנחנו כבר מוכנים לעמוד בתור

ריטה גולדשטיין
פורסם:
צ'יפסטאר chipstar
צ'יפסטאר chipstar | צילום: אימג'בנק/GettyImages, getty images
הקישור הועתק
צ'יפסטאר chipstar
ברוכים הבאים. צ'יפסטאר | צילום: אימג'בנק/GettyImages, getty images

אוכל הרחוב הישראלי הוא די מגוון: יש לנו פלאפל, שווארמה, בורקסים, המבורגרים, ופיצות מצוינות. אבל בתחום אחד בולט אנחנו עדיין לוקים בחסר - הטוגנים. על אף שהישראלים מתים על תפוחי אדמה בכל גרסה אפשרית, ובתל אביב כבר מתפשט ריח ממכר של טיגון עמוק הודות למסעדות כמו רומנו של אייל שני וגארדן של ניר צוק, האירופאים עדיין נמצאים כמה וכמה דרגות מעלינו בכל הנוגע לצ'יפס מושלם עם רטבים מיוחדים.

לכן אנחנו כל כך שמחים לספר לכם על נציגות הצ'יפס האירופאי שעתידה לנחות ברחוב אבן גבירול בתל אביב ממש בקרוב. רשת Chipstar האיטלקית (שתתרחב בקרוב גם למדריד וברצלונה) החליטה להגיע גם לישראל. על הסניף הישראלי אחראי מריו סונינו - בעל הזכיינות הבלעדית למותג בישראל, שמעיד כי הקונספט של צ'יפסטאר מתאים לדעתו מאוד לטעם הישראלי וכי הוא מתכנן לפתוח בעתיד הקרוב עוד סניפים של הרשת ברחבי הארץ. 

צ'יפסטאר משתמשת בתפוחי אדמה ייחודיים שמגיעים מהולנד ומכינה אותם בשיטה הפלמית. ברשת האיטלקית מציעים טוגנים קלאסיים מוארכים ושמנמנים (Fries) בדומה לאלה הפופולאריים בהולנד, וכן אופציה של צ'יפס עגול, פריך ודק (Chips) בדומה לחטיף התפוצ'יפס שאנחנו מכירים בארץ. הצ'יפס יוגש כאן באופן המסורתי בנייר ממותג ונוח לנשיאה.

עוד באוכל טוב:

הטוגנים הנבחרים מוצעים למכירה ב-3 גדלים (מקטן ועד ענק), עם לא פחות מ-16 רטבים שונים כמו מיונז, חרדל, קטשופ, ברביקיו, וויניגרט חרדל. לצד הרטבים המוכרים יותר, יש לרשת גם רטבים ייחודיים משלה כדוגמת רוטב מקסיקנה פיקנטי עם שום, רוטב תאילנדי חמוץ-מתוק עם קרמל וחומץ ורוטב יוונים עם שום ותבלינים ים תיכוניים. בנוסף, יגישו בסניף החדש בתל אביב גם רטבים ייחודיים לישראל כמו למשל רוטב חומוס, רוטב טחינה או רוטב הדרים. 

צ'יפסטאר נפתחה לראשונה בשנת 2013, בנאפולי. תוך זמן קצר היא הפכה ללהיט מקומי באיטליה והתפשטה לעוד ועוד סניפים ברחבי המדינה. הסניף בתל אביב אחראי נמצא כרגע בשיפוצים וייפתח לפעילות ככל הנראה בשבועיים הקרובים. בינתיים הרשת מתפעלת כבר עמודי פייסבוק ואינסטגרם לשלוחה התל אביבית, שמוציאים את חובבי הצ'יפס המקומיים מהדעת. אנחנו לפחות, כבר לא יכולים לחכות לנשנש צ'יפס אירופאי בגשם, בחורף הקרוב.

צ'יפסטאר. אבן גבירול 90, תל אביב. ראשון-חמישי 00:00-10:00. כשר