mako
פרסומת

מהפך: המסעדה של איל שני בניו יורק הופכת כשרה

חודשיים אחרי שקיבל את כוכב המישלן הראשון שלו, איל שני בצעד נוסף ומעניין בניו יורק: בסוף חודש ינואר יהפוך המזנון שלו בטיימס סקוור לכשר, ויצטרף למלכה הניו יורקית כאופציה ראויה לשומרי הכשרות מעבר לים

לין לוי
mako אוכל
פורסם:
אייל שני - מאסטר שף
יח``צ: עדי אורני, יחסי ציבור
הקישור הועתק

איל שני ממשיך לכבוש את ניו יורק, והפעם הופך את המזנון בטיימס סקוור לכשר.

מגמת ההכשרה של מסעדות שף של שפים ישראלים בחו"ל הולכת ומתרחבת. בחודש נובמבר הפכה המסעדה המדוברת של השף אוהד אמזלג בפריז Gefen לכשרה (ובהמשך גם נכנסה למדריך המישלן היוקרתי), ועכשיו החדשות מגיעות מניו יורק, שם המזנון של השף אייל שני הממוקם בטיימס סקוור מסיים את תהליך ההכשרה ובסוף ינואר יהפוך לכשר.

כרובית אייל שני
כל אדם נוסף שזוכה לאכול את הכרובית של המזנון - מבורך|צילום: miznon_il, instagram

זה קורה אחרי ההצלחה המרשימה של מסעדת מלכה הכשרה של שני, שנפתחה בניו יורק בנובמבר האחרון. מיד לאחר הפתיחה שני הודיע כי 10 אחוזים מהכנסות המסעדה יועברו כתרומה למפונים מהעוטף. בהמשך אותו החודש, מסעדתו שמונה הפועלת בעירקיבלה את כוכב המישלןהראשון שלו.

סניף הטיימס סקוור של המזנון הוא אחד מחמשת הסניפים של הרשת שפועלים ברחבי ארה"ב, ואם להאמין לתגובות הנלהבות בקבוצתדתילישס, הקהל ממתין בכיליון עיניים שגם הסניפים של מזנון באירופה, סינגפור, לונדון ומלבורן יקבלו על עצמם את דרישות הכשרות. גם לפי קבוצתGreat Kosher Restaurant Foodiesההתרגשות והציפייה בשיאן. אנחנו עוקבים, ומאחלים לכל עם ישראל ליהנות מהכרובית התינוקת של הרשת.

מצאתם טעות לשון?