mako
פרסומת

האמת המטרידה מאחורי מטבחי המסעדות בישראל

לא מעט תגובות נסערות הגיעו בעקבות תחקיר המנות החוזרות של "חדשות האוכל של ישראל", וכעת מתברר שזו הייתה רק ההתחלה. דגים לא טריים שהוגשו ללקוחות, רוטב פטריות שנעשה מפטריות מלאות חרקים ועוד מקרים שלא יתנו לכם לאכול או לישון בשקט

ריטה גולדשטיין
ועמית אהרנסון
mako אוכל
פורסם:
הקישור הועתק

לא ממש הופתענו כשמלצרים רבים משלל בתי קפה ומסעדות התוודו אצלנו בעילום שם כי מה שעשוי לקרות למנה שהחזרנו למטבח, מכל סיבה שהיא, הוא שהיא תמצא את עצמה לבסוף מונחת על שולחן של מישהו אחר. אבל סערת תחקיר המנות המוחזרות לא הייתה הסוף של הווידויים של מלצרים על מה באמת קורה באחורי הקלעים של רבים מהמטבחים בארץ.

חזרנו אל חדר העריכה ומצאנו ליקויים נוספים ומעוררי דאגה משלל מטבחים ברחבי הארץ. מה למשל? דגים שעומדים במסעדה למעלה מיומיים לפני הכנתם, לחמים, רטבים ותוספות ממגשי ארוחות הבוקר השופעים של בתי הקפה שמוחזרים למטבח ואז משתמשים בהם שוב ומגישים ללקוחות אחרים, ואפילו הכנה של רוטב על בסיס פטריות לא טריות מלאות בחרקים. האם באמת אתי לעשות כל דבר על מנת לחסוך למסעדות כסף? תחליטו בעצמכם ואתם מוזמנים להשאיר את מסקנותיכם מהתחקיר כאן למטה בתגובות.

"חדשות האוכל" משודרת בקשת בימים א'-ג' בשעה 15:45.