לא עוצרת: מנאל איסמעיל פותחת פופ אפ משלה
בכל פעם שמנאל איסמעיל מגישה מנה לטעימת השופטים של מאסטר שף, כל מה שאנחנו רוצים זה רק לטעום ממנה. אם גם אתם לא מפסיקים לחלום על המאכלים המגרים שלה, תשמחו לשמוע שביום שישי הקרוב היא פותחת פופ אפ בנמל תל אביב, בו תגיש מגוון מאכלים שהיא מכינה לגמרי בעצמה – מעלי גפן ממולאים, דרך שושברק ועד לקובה. הכינו את הבטן ורוצו לנמל


הכירו את המקום החדש שהולך לשגע אתכם – "מנאל בנמל". אם גם אתם מצאתם את עצמכם מזילים ריר מול המסך בכל פעם שמנאל איסמעיל מגישה את המנה שלה לטעימת השופטים, אז יש לנו חדשות משמחות בשבילכם - עכשיו יש לכם הזדמנות לטעום את כל המטעמים שלה. ביום שישי הקרוב היא פותחת פופ אפ חדש ב"הקובה של דרור", הממוקם בשוק האיכרים שבנמל תל אביב, ויהיה פתוח לקהל הרחב בימי שישי ושבת בין השעות 11:30-16:00.
"אני מאוד מתרגשת, רציתי שיהיה לי מקום משלי", מספרת מתמודדת מאסטר שף רגע לפני הפתיחה, "אני מרגישה שאני מגשימה עוד חלום, אני רוצה שכולם יטעמו את המאכלים שלנו מהמטבח הערבי שאנשים לא ממש מכירים".

אז מה תוכלו למצוא בתפריט? עלי גפן וכרוב ממולאים, פטאיר מבשר כבש, קובה משוויה, לחם עגול עם בשר כבש מבושל, שושברק בצל ממולא בבשר, ספחיה שאמייה, שמן זית, תבלינים, לבנה ואפילו חליטות תה – כשהכל היא מכינה לגמרי בעצמה. אז ניפגש שם?