אימפריה: אייל שני פותח סניף נוסף של המזנון שלו בפריז
השף קובע הטרנדים, אייל שני, ממשיך בהרחבת האימפריה שלו עם סניף שני בעיר האורות, כשהחלום הכי גדול שלו הוא להגיע בסופו של דבר לטוקיו. איך הוא מסביר את הצלחתה של הפיתה הישראלית בעולם?
mako אוכל
פורסם:
רק השבוע הכתיר מדריך הקולינריה הנחשב גומיו את אייל שני כשף קובע הטרנדים של ישראל, ונדמה שהאימפריה שלו רק הולכת ומשתלטת על העולם. השף, שכבר פתח סניפים למזנון שלו במלבורן, וינה וניו יורק, פותח סניף שני בפריז והיד עוד נטויה.
השף מנסה להסביר בדרכו המיוחדת את הצלחתה של הפיתה הישראלית ברחבי העולם: "פיתה היא הלחם הגאוני ביותר. פיתה אוהבת לקבל את כולם לתוכה, והיא נותנת לגיטמציה למנות שנמכרות במסעדות בעשרות יורו להפוך לאוכל רחוב."
מצאתם טעות לשון?