mako
פרסומת

סטודיו: תוספת חדשה למתחם צמרת

בשקט בשקט, קבוצת המסעדות מאחורי פו סושי התל אביבית, ני-שי הנתנייתית, נוצ' ברמת השרון וקיסו בקריית אונו, התחדשה במקום חמישי ויוצא דופן, שייצא הפעם גם מעבר לנישה האסייתית. מי בכלל חושב על הקורונה עם כל המקומות החדשים שנוחתים עלינו?

ריטה גולדשטיין
פורסם:|עודכן:
סטודיו מבית סושי פו
סטודיו מבית סושי פו|צילום: בן יוסטר, יח"צ
הקישור הועתק

סושי פו, שהחלה כמסעדת סושי פופולרית בתל אביב, הולכת ומתרחבת בשנים האחרונות לכדי אימפריית מסעדנות ארצית שאוהבת במיוחד להישאר מתחת לרדאר התקשורתי. נכון לעכשיו הקבוצה מונה לא פחות מ-4 מסעדות ביניהן קיסו בקריית אונו,ני-שי בנתניהונוצ' ברמת השרון, ועכשיו יש מצטרפת טרייה וחמישית במספר שנפתחה במהלך התקופה הרגישה של הקורונה ועונה לשםסטודיו.

סטודיו נפתחה לפעילות בשבוע שעבר במתחם ג'י צמרת בתל אביב, ובניגוד למסעדות כמו פו וקיסו, היא לא מוגדרת כסושייה או אפילו כמסעדה אסייתית, אלא כביסטרו משפחתי, שבהתאם לאופי הקבוצה הוא בעל זיקה אסייתית רחבה למדי. בניגוד למסעדות האחרות של הקבוצה, סטודיו תגיש לראשונהגם ארוחות בוקר, כשמלבדן תמצאו כאן ארוחות צהריים וערב, ותפריט סושי עם כמה מהשלאגרים של מסעדת האם ותפריט קוקטיילים מוקפד במיוחד.

סטודיו חדש מבית סושי פו
סטודיו חדש מבית סושי פו|צילום: בן יוסטר, יח"צ

נתחיל מהסושי שכולל מגוון רחב למדי: מרולים קלאסיים כמו מאקי סלמון ואבוקדו או טונה אדומה ובצל ירוק דרך רול שרימפס טמפורה עם סלמון ואבוקדו, סשימי ילו טייל, ניגירי בס ועד גולדן רול עם ספייסי סלמון, אבוקדו וחסה בציפוי שבבי בטטה.

בגזרת הרולים המיוחדים יש כאן אופציות כמו רול עם אספרגוס, אבוקדו ופטריות שיטאקה עם סשימי בס, טונה, אבוקדו, סלמון ואיולי ווסאבי; קרייזי רול עם סלמון, אבוקדו, גבינת שמנת, בצל ירוק בציפוי סלמון ושבבי טמפורה; מנת קוביות אורז פריכות בציפוי שבבי אורז מטוגנים בחמאה ועליהם ספייסי טונה, אבוקדו, עירית, כמהין וצ'ילי אדום; וסשימי רול עם טונה אדומה, סלמון, בס, אבוקדו ועירית עטופים באצות נורי וסשימי מלפפון לצד רוטב פונזו וג'ינג'ר. טווח המחירים למנות הסושי נע בין 24 שקלים לניגירי אבוקדו הכי פשוט ועד 54 שקלים לרולים המיוחדים יותר.

פרסומת

ארוחות הערב והצהריים שמוגשות כאן לצד תפריט הסושי מציעות מנות פתיחה כמו קרפצ'יו טונה אדומה על טורטיה פריכה עם איולי אנשובי, פלפל ירוק חריף, זיתים שחורים, ועלי מיקרו; פאני פורי עם ספייסי סלמון וביסלי חומוס הודי; סלט אטריות סובה עם כרוב סגול, שרי, גזר, נבטים, אפונת ווסאבי ושומשום שחור ברוטב גומא יפני; ומרק פו עם ציר עוף בנוסח וויטנאמי, כיסוני עוף אטריות אורז, נבטים, בצל ירוק וכוסברה (30-56 שקלים למנה ראשונה).

סטודיו פתוחה לפעילות בשעות 08:00-23:30, כשארוחות הבוקר כאן מוגשות ב 8:00-12:00 בימות השבוע ובשישי, ובימי שבת הן מוגשות עד 13:00. כעת רק נותר לראות אם המסעדה החדשה תהיה אף היא להיט, בדומה ליתר המסעדות מבית הקבוצה.

סטודיו. מתחם צמרת, תל אביב. 03-5444024. לא כשר

מצאתם טעות לשון?