mako
פרסומת

גל סגירת המסעדות נמשך: מסעדת הבשרים היפואית נפרדת

מסעדת זלמניקו, שנפתחה לפני ארבע שנים על ידי הקצבייה הוותיקה "זלמן" ביפו, והגישה בשרים איכותיים בפיתה, תסגר בקרוב. ”קמתי בוקר אחד והחלטתי לסיים בטעם טוב", הסביר הבעלים יהודה ארג׳ואן את ההחלטה לסגור בשל הקשיים הכלכליים

לירן שבתאי
פורסם:
זלמניקו - מרגז בפיתה
הקבב המפורסם של זלמניקו | צילום: איילה כהן, mako אוכל
הקישור הועתק

בחודשים האחרונים אנחנו מדווחים על עוד ועוד מסעדות שסוגרות את דלתותיהן, ואתמול (שלישי) גם מסעדת זלמניקו, שנפתחה לפני ארבע שנים באזור שדרות ירושלים ביפו, הודיעה שתסגר בקרוב. יהודה ארג'ואן, הבעלים של המקום סיפר ל-N12 שהמצב הכלכלי הקשה בענף, שהחריף עם המחאות ועליית הריבית, יחד עם עבודות הרכבת הקלה בשדרות ירושלים, הם הסיבה להחלטה לסגור.

זלמניקו - יודקו בפעולה
מרגז בפיתה של זלמניקו | צילום: איילה כהן, mako אוכל

״קמתי בוקר אחד והחלטתי לסיים בטעם טוב. למרות הביקורות הטובות, עם זה לא הולכים לבנק. המצב התבאורתי באזור שדרות ירושלים ביפו מקשה על העסקים ועל דרכי הגישה״, אמר יהודה ארג'ואן, הבעלים של המקום. 

מסעדת זלמניקו נפתחה על בסיס קצביית זלמן הוותיקה מיפו. ארג׳ואן מבטיח שהקצבייה לא תסגר ”היא נשארת וקיימת והיא תישאר גם אחריי“. מסעדת זלמניקו הגישה מגוון רחב של בשרים בפיתה ומיד זכתה לביקורות נלהבות - על הקבב הנהדר, המעורב הירושלמי, בוריק, בשרים ועוד.

פיפיז
פיפיז. תסגר בחודשים הקרובים | צילום: עודד ברנר, mako
פרסומת

גם המסעדה האסיאתית הקטנה והפופולרית ”פיפיז“, שנפתחה בשוק לוינסקי בתל אביב לפני 7.5 שנים, הודיעה השבוע שתסגר בחודשים הקרובים. ”תודה רבה לעובדים ולספקים שליוו אותי במסע המטורף הזה“, אומרת השפית והבעלים יפעת תבואה.

זלמניקו ופיפי'ז מצטרפות לשורה ארוכה ומצערת של מסעדות שנסגרו בחודשים האחרונים בהן, מסה, וייס, קופי בר ועוד.