mako
פרסומת

המלבי הטעים הזה חוזר לשוק הכרמל

מלבי אובי חוזר לשוק הכרמל (עם חיזוק של גרסת פיסטוק חדשה), מושיק רוט מגיע לבשל עם אביתר מלכה בערב חד פעמי, מטעמי כפר עג'ר מגיעים לנטף ועוד כמה חדשות אוכל טעימות

אוכל טוב
mako
פורסם:
מלבי אובי חוזר לשוק הכרמל
מלבי אובי חוזר לשוק הכרמל | צילום: כוכב קריאייטיב, יחסי ציבור
הקישור הועתק

מלבי אובי חוזר לשוק הכרמל
המלבי הטעים והמיתולוגי של אובי (עובדיה חייט) ז"ל, שהיה נמכר מתוך עגלה באזור שוק הכרמל תחת הסלוגן ״טעמת - נתפסת, טעמת פעם - באת עוד הפעם״ - חוזר לחיים. יוסי, בנו של עובדיה, שחזר את המתכון המשפחתי ומצי 2 גרסאות מצוינות של המלבי (קלאסית ופיסטוק כולל סירופ ותוספות ב-12 שקלים/15 שקלים) לרכישה במשלוחים או במעדניית פינת הגבינות והיין בפאתי השוק.

ערב ללא דגים במרלוזה
חמארת הדגים בהובלת דור אבן בשוק הכרמל, שעד עכשיו הייתה סגורה בימי בראשון בשל החוסר בדגה טרייה, מנחילה מסורת חדשה בימי א': תפריט צמחוני-טבעוני על בסיס ירקות השוק. התפריט יכלול מנות כמו קרפצ'יו קולורבי, זעתר, סומק, פיסטוקים, גבינת טולום וצ'ילי (46 שקלים), צ'יפס חציל, איולי לימון כבוש ונענע (42 שקלים), ברוקומיני בגריל, קרם פלפלים צהובים (44 שקלים) ועוד.

מרלוזה. חיים חבשוש 39, תל אביב יפו.

מסורת חדשה לימי ראשון: ערב ללא דגים במרלוזה
מסורת חדשה לימי ראשון: ערב ללא דגים במרלוזה | צילום: Peoplephotography, יחסי ציבור

מנות חדשות בהולשטיין בורגר
המזללה של הקצב הוותיק בשארה חינאווי בשוק הכרמל מתרעננת עם כמה מנות חדשות כמו המבורגר ללא ירקות בלחמניית בריוש שמן זית (49 שקלים), סטייק סינטה וצ'יפס (87 שקלים), רידיפיין בורגר (68 שקלים) ועוד.

הולשטיין. יום טוב 17, תל אביב יפו.

סטייק סינטה וצ'יפס BY THE BUTHCHER
סטייק סינטה וצ'יפס BY THE BUTHCHER | צילום: אנטולי קריניצקי, יחסי ציבור

כפר אג'ר במטבח של רמה
המסעדה של רמה בן צבי בנטף תארח את השף עלי מחמוד ח'טיב והקונדיטור אחמד ח'טיב, לארוחות מיוחדות על בסיס המורשת הקולינרית של כפר עג'ר. הארוחות יתקיימו ב-16-17.02 ובין המנות יוגשו קובה משוויה, שישברק, מרק חמציץ, כתף טלה באפייה ארוכה ומגוון מנות נוספות. לקינוח יוגשו בחתה, משאבק, ליאלי ביירות ועוד.

פרסומת
כפר ע׳ג׳ר מגיע לנטף
כפר ע׳ג׳ר מגיע לנטף | צילום: יחסי ציבור

טעם חדש בגלידה וניליה
השף קונדיטור של רשת גלידריות וניליה פיתח טעם חדש: גלידת ביסקוטינו על בסיס של שמנת ועוגיות חמאה עם פולי קפה טחונים, קקאו, שברי שקדים אגוזי לוז ופקאן. נכון לעכשיו, הטעם החדש יוצא במהדורת מוגבלת ויהי זמין בכל סניפי הרשת.

גלידת קופי נאטס
גלידת קופי נאטס | צילום: שירן שי כהן, יחסי ציבור

מושיק רוט מתארח בווינונה פוראבר
שף מושיק רוט מתארח אצל שף אביתר מלכה ב-13.2.23 בבר היין ווינונה פוראבר לערב שבו השניים "מצלחתים את חלומותיהם הקולינריים". בין המנות המיוחדות שהשניים יכינו: אנילוטי ארטישוק ירושלמי ותפוח אדמה בחמאת מרווה, צ'יפס ארטישוק ירושלמי (73 שקלים), קלמרי צרוב בחמאה חומה, פלפל אורפה, נענע יבשה, יוגורט ופיתה זעתר (79 שקלים) ועוד.

ווינונה פוראבר. שלמה המלך 2, תל אביב יפו.