זעם מתוק מדי: נוטלה שינתה את המתכון הסודי שלה
אין לנו מושג איך תתפוס אתכם הבשורה הזאת, אבל אבל אנחנו מקווים שתדעו להתמודד איתה כראוי: בלי שום הודעה מוקדמת, ולאחר חשיפה של ארגון צרכנות גרמני, השבוע התברר שחברת פררו, האחראית לממרח האלוהי הזה שינתה את המתכון הסודי שמלווה אותנו כבר שנים. התגובות, כצפוי, זועמות במיוחד

אם גם אתם שייכים לאגודת חובבי הנוטלה, אותה אגודה בלתי רשמית שהמצאנו כרגע וכוללת מליונים של אנשים מסביב לעולם שלא מסוגלים להעביר יומיים בלי למרוח את הממרח האהוב על פרוסת לחם או סתם לטבול אצבע בתוך צנצנת הפלאות הזאת - כדאי לכם לדעת שהשתנו סדרי עולם. לא פחות.
מאות מכורים לממרח מסביב לעולם יוצאים בימים אלה למלחמה נגד חברת פררו, יצרנית המוצר, אחרי שזו הודיעה השבוע שביצעה "התאמות קלות" ושינתה את המתכון הסודי ללא שום הודעה מוקדמת. מה זה אומר? קצת יותר שומן וסוכר לממרח הלא בריא גם ככה, ופחות אגוזי לוז. סיבה לצאת לרחובות? מבחינתנו לגמרי כן.
לטענת החברה, הערך התזונתי של הממרח נשאר זהה לזה שהיה לפני השינויים, אך ארגון צרכנים בהמבורג (בשם המרכז להגנת הצרכן) טוען שהשינויים שביצעה החברה הם שכמות אבקת החלב הרזה עלתה מ-7.5% ל-8.7%, וכמות הסוכר עלתה מ-55.9% ל-56.3%.

כאמור, חשיפת הארגון הגרמני, ולאחר מכן הסיקור באתר הגרדיאן, הובילו לגל של מחאת גולשים ברחבי האינטרנט שיצאו נגד השינויים: "איך אתם מעזים להתעסק עם המתכון של נוטלה? תעזבו במנוחה את השוקולד האלוהי!", כתב הגולש @RoshhNosh, והגולש @AllesParr סיכם יפה ואמר: "זה ממש לא רעיון טוב להתעסק עם חובבי הנוטלה". אנחנו נסכם ונאמר שאין לנו ממש מושג מי אתה @AllesParr , אבל אתה לגמרי צודק - עזבו את הנוטלה שלנו במנוחה!