mako
פרסומת

משתלם: ארוחות עסקיות חדשות בטאיזו וב-a

אחרי שהשיק בראנצ'ים מיוחדים ותפריט מוזל לערבי שבת, אחד השפים הכי חרוצים בזירה - יובל בן נריה - מחזיר עטרה ליושנה מציע ארוחות עסקיות בטאיזו וגם ב-a. עם כל הכבוד לבראנץ', כנראה יש לנו ארוחה פייבוריטית חדשה עכשיו

מערכת mako אוכל
mako
פורסם:
ספגטי טונה מסעדת a
ספגטי טונה מסעדת a | צילום: אסף קרלה, יחסי ציבור
הקישור הועתק

יובל בן נריה לא אוהב לנוח, אין הסבר אחר למבול החידושים שלו בשלל עסקיו הקולינריים: הרחבת קפה טאיזו לטאיזו טאון בכיכר גבעון, פתיחת חנות הדגים ימה ברביעיית פלורנטין, השקת ערבים קולינריים רוויי אלכוהול ותפריטי אוכל עם מחירים קצת יותר נגישים וכמובן הגשת בראנצ'ים.

לכל אלו מצטרפות עכשיו ארוחות עסקיות בשתי מסעדות הדגל: טאיזו ו-a. מדובר במסעדות שארוחה בהן עולה לא מעט כסף, כך שזאת הזדמנות לכל מי שנמנע עד עכשיו מהוצאה כבדה להגיע ולטעום 2 מנות במחיר של אחת. בשתי המסעדות הארוחות מוגשות בימים ראשון עד חמישי בין שעות 12:00-15:30.

יובל בן נריה בטאיזו
יובל בן נריה בטאיזו | צילום: רמי זנגר, יחסי ציבור

במסעדת a יוצעו למנות ראשונות "סזר" גוצ'וגארו - פרמזן במיסו, שקדים מקורמלים ביוזו, צ'ילי קוריאני ומיץ יוזו; סלט ירוקים - חסות, מיץ יוזו, ויניגרט אגס סלק, אנדיב, סלק מוחמץ וקראמבל לוז; וטאטאקי שייטל - שייטל הולשטיין מיושן בקוג'י פונזו, גלייז אגסים שחורים, צנובר מקורמל וקרם וואסבי. בין העיקריות: המבאנו - אנטריקוט מעושן בגלייז אגסים, סלמון צלוי עם ריזוטו אורז קוג'י, חמאת יוזו ופלפל סנצ'ו וכיסוני דלעת צלויה (טווח מחירי עיקריות: 98-178 שקלים).

מנת סלמון צלוי במסעדת a
a מסעדה יובל בן נריה | צילום: דריה קוזמינה, יחסי ציבור

הראשונות בטאיזו יכללו דאמפלינג שנחניזי, סלט שרימפס (תוספת 17 שקלים), ראמפ סטייק (תוספת 17 שקלים), סשימי דג ים עם שאלוטס מקורמלים וציר טונה (תוספת 22 שקלים) או סביצ'ה דג ים עם צ'ילי, גלנגל, מלפפונים, בוטנים ושמן צ'ילי (תוספת 22 שקלים); ולעיקריות מנות כמו וינדאלו בפאראטה (98 שקלים), מסאמן טופו/שייטל (108 שקלים), לברק שלם מטוגן (185 שקלים), באטר צ'יקן (118 שקלים) ועוד. 

פרסומת
סביצ'ה דג ים טאיזו
סביצ'ה דג ים טאיזו | צילום: דריה קוזמינה, יחסי ציבור
דאמפלינג שנחניזי, טאיזו
דאמפלינג שנחניזי,גם בעסקית: טאיזו | צילום: איליה מלניקוב, יחסי ציבור