mako
פרסומת

במקום של ננוצ'קה המיתולוגית: הכירו את מסעדת אמש

החלל האסטרטגי בלילינבלום שאכלס את המסעדה הגרוזינית שהפכה לטבעונית יכיל מיום ראשון את מסעדת אמש. המקום הגדול יכלול את המסעדה, בר וגם גינה. מה אוכלים וכמה משלמים? כל הפרטים

ריטה גולדשטיין
פורסם:
אמש ריזוטו ים
אמש ריזוטו ים|צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור
הקישור הועתק

אחרי תקופה קצת מדכדכת של סגירות, רחוב לילנבלום התל אביבי יקבל בשבועות הקרובים לא מעט חיזוקים חדשים וטעימים: פרויקט קולינרי מושקע ומסקרן בשם L28 Culinary Platform שיארח שפים שונים מהעולם ומישראל; לא רחוק ממנו תיפתח השבוע מסעדה שלמה על טהרת האבוקדו בשם אבוקדה ובמקומה שלמסעדת ננוצ'קההטבעונית שנסגרה, תיפתח ביום ראשון מסעדה חדשה בשם אמש. המקום, בבעלות קבוצת NOX (מנדלימוס, קנטה בגן העיר ובירגארדן בשרונה והוד השרון), יכלול חלל פנימי גדול שישמש כמסעדה ים תיכונית, בר שיפעל עד השעות הקטנות של הלילה וגינה גדולה.

אמש סביצ'ה
סשימי דג באמש|צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור
אמש ספגטי מולים
ספגטי מולים. אמש|צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור

על האוכל באמש אחראית שפית אורטל רוזנברג . רוזנברג, בוגרתמסעדת שילההתל אביבית, תציע באמש תפריט קלאסי למדיי בהשראה איטלקית ועם דגש על דגים ופירות ים. בין המנות: ארטישוק א-לה רומאנה עם סלסת אנשובי וצלפים ויוגורט צאן; בוריק שרימפס – עלה סיגר במילוי שרימפס, מסקרפונה וריקוטה; סלט חסה סלנובה, בייבי ג'אם, גבינת בושה עיזים ופרי העונה; סשימי דג ים עם פריקי ותמר מג'הול;וסטייק טרטר בקר קלאסי עם אנשובי, צלפים, איולי חרדל וברוסקטה.

העיקריות יתמקדו במנות איטלקיות בדגש על פסטות שונות או ריזוטו. בין היתר תמצאו פה שקדי עגל על קרם תירס ואספרגוס, טורטליני בעבודת יד וביסק סרטנים, ספגטי מולים עם חמאת שאטה ויין לבן; וריזוטו ים עם דג או סקאלופס (עם אפשרות לווריאציה צמחונית).

אמש סטייק טרטר
סטייק טרטר באמש|צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור
פרסומת

המחירים במקום נעים בין 40-60 שקלים למנה ראשונה ובין 80-100 שקלים למנה עיקרית. כרגע המסעדה פעילה בשעות הערב בלבד, החל מהשעה שש ועד הלקוח האחרון, מדי יום. את ההזמנות ניתן לבצע מעמוד הפייסבוקאו האינסטגרם הרשמי של המקום.

אמש. לילינבלום 30, תל אביב יפו. שעות פעילות: ראשון-שבת מ-18:00 ועד הלקוח אחרון. לא כשר

מצאתם טעות לשון?