mako
פרסומת

אייל שני לא נח: סניף שני למזנון בניו יורק

הישג אדיר לשף הישראלי וקבוצת המסעדנות שלו, עם סניף שני (וגדול יותר) למזנון, הפעם במיקום עוד יותר מרכזי. המקום החדש ייפתח עוד קצת פחות משבועיים, והתפריט יכלול לא מעט חידושים: פיתת קבב, פיתת שרימפס קריסטל, פיתת אבוקדו וביצה, פיתת חריימה ואפילו את השניצל המפורסם במילוי פירה ממסעדת מלכה הכשרה של שני

ריטה גולדשטיין
פורסם:
שניצל פירה של מסעדת מלכה הכשרה
מגיש שניצל-פירה לאמריקאים: עוד הישג לאייל שני | צילום: אריאל עפרון, יחסי ציבור
הקישור הועתק

מאז פתיחת המזנון בניו יורק, כובש שני את הקהל המקומי וזוכה לשלל ביקורות חיוביות והישגים תקשורתיים בתקשורת האמריקאית. לא פלא אם כך שהצעד הבא, מביא לניו יורק לא רק את הפיתות של השף, אלא גם את מסעדת הדגל שלו - הסלון. בעוד כחודש וחצי יפתח שני לראשונה מסעדה שלו שאינה המזנון, בניכר. שני מביא הפעם לניו יורק את מסעדת הסלון היוקרתית שלו, שפועלת בתל אביב למעלה מעשור, במשך יומיים בשבוע בלבד, על בסיס תפריט שמשתנה כל הזמן ונחשבת לאחת המסעדות היקרות יותר שפועלות בישראל. המסעדה תתמקם בשכונת הל'ז קיטשן הפופולרית ולשני יצטרפו בעבודה שם שפים מוכשרים מהקבוצה שפעלו עד כה בישראל.

המזנון
כובשת את העולם. הפיתה של אייל שני | צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל



למרות הצעדים הענקיים של התפתחות הקבוצה בניו יורק בחודשים הקרובים, מההיכרות שלנו עם השף אנחנו בטוחים שזאת ממש לא המילה האחרונה בכל הנוגע להתפרסות הגלובאלית של שני והקבוצה שלו בארצות הברית בפרט ובעולם בכלל.