mako
פרסומת

תל אביב חונכת שניצל חדש ועצום ועוד חדשות אוכל

עדי פרץ ממאפיית העל מטרלו, שנסגרה במלחמה, מתארח בריזורט של דן בקיסריה, מסעדת רוטנברג המעולה חוזרת עם תפריט חורף, יובל בן נריה חוגג 3 ל-a שלו וזה די קורע, ויש גם הזדמנות לעזור לעסק היין של ההורים של עומר ונקרט החטוף בעזה

mako אוכל
mako
פורסם:
שניצל של 250 גרם. רובע בר יין
השניצל הענק של הרובע|צילום: דריה קוזמינה, יחסי ציבור
הקישור הועתק

עוזרים לעסק היינות של משפחת ונקרט

שי ונקרט, אביו של עומר ונקרט החטוף בעזה, פנה בימים האחרונים לציבור בבקשה: "רכשו את יינות יקב רמת נגב דרך האתר שלי, כדי שאוכל להתמקד בהשבת בני ולא במאבק להצלת העסק". ההורים של ונקרט, שי וניבה, מתפרנסים משיווק יינות בוטיק, אבל את רוב שעות היממה הם מקדישים מטבע הדברים למאבק להשבת בנם. עכשיו הם מבקשים מהציבור לעזור להם להשאיר את העסק בחיים ולרכוש מהם יין של יקב רמת נגב, שהתגייס וסיפק להם כמות גדולה של תוצרת.

ניבה ושי ונקרט, ההורים של עומר
ניבה ושי ונקרט, ההורים של עומר|צילום: באדיבות המשפחה

מאפיית מטרלו מתארחת במלונות דן, קיסריה

המאפייה האהובה מקיבוץ זיווןשסגרה את השערים בזמן המלחמה מתארחת לפופ אפ של סופגניות ב-MINNIE– הבייקרי של דן קיסריה ריזורט. זה קורה בימים ראשון ושני, 29-30.12, בין השעות 08:00 ו-18:00, ובין הסופגניות שיימכרו: סופגניית בננה, קרמל וויסקי עם קרמו קרמל, שנטי וניל וג'לי וויסקי, סופגניית טריפל שוקולד עם קרמו שוקולד חלב-קפה, קרמו שוקולד לבן והל וקוויאר שוקולד מריר, סופגניית וניל כמהין עם פטיסייר וניל וכמהין מרמת הגולן וסופגניית גבינה, תפוז ותימין עם קולי תפוז, תימין וקרמו לבאנה. המכירה עד גמר המלאי.

שעות הפעילות: ימים א'-ה' 08:00-18:00, יום ו' 08:00-15:00.

דן קיסריה ריזורט. רוטשילד 1, קיסריה. טלפון להזמנות: 04-6269150. כשר

פופ אפ סופגניות מטרלו
minnie מארח את עדי פרץ|צילום: עדן סעדה, יחסי ציבור

יום הולדת 3 למסעדת a

ב-28-30.12 ייערכו חגיגות יום ההולדת השלישי של מסעדת a של יובל בן נריה, בסימן הסרט "אבודים בטוקיו". החגיגות יכללו הרבה מאד וויסקי שיבאס, תפריט קוקטיילים שנרקחו במיוחד, עמדת קריוקי ומנות שַאבּוּ-שַאבּוּ - מנה יפנית מסורתית הכוללת סיר חם במרכז השולחן, שבו טובלים הסועדים רצועות של בשר, ירקות ודגים.

a. דרך מנחם בגין 121, תל אביב. טלפון: 074-7588818

פרסומת

תפריט חדש ברוטנברג

הילה רונן סהר ויזהר סהר, בני הזוג העומדים מאחורי מסעדתרוטנברגהנפלאה שבעמק המעיינות, חזרו מחופשה ארוכה ופתחו שוב את המסעדה. במהלך החופשה עבדו חן וייס, שמובילה את המסעדה, ורומן גילר שאחראי על פיתוח חומרי גלם, על פיתוח והכנה של תפריט החורף של המקום, כולל גידול, ליקוט, התססות וכבישות של פרחים, ירקות, פירות ועשבי תבלין.

המסעדה פועלת בימים שלישי, רביעי, חמישי ושישי בין השעות 12:00 ו-14:30, ומגישה ארוחת טעימות בת 12 מנות בעלות של 395 שקלים לסועד. בין המנות: לחם מחמצת וחיטת מורשת עם חמאה חמוצה ומלח גבינות; קרם קשיו מותסס עם קראמבל בצל, גלד בצל אפוי, קרם דלעת ערמונים, שמן עירית וצ'יפס בצל; בקר של שניידר במורי עם קרם מקולרבי מקורמל וסלט קולרבי כבוש על תפוח מיובש; ביסקוויט בלוטים עם פרלינה לוז, גנאש כמהין, קציפת לוז וחצי אגוז קלוי; וטראפלס לימונים ושוקולד לבן בציפוי קליפות ארטישוק ירושלמי.

רוטנברג. חצר גשר הישנה (ליד קיבוץ גשר). טלפון: 04-6752237

תפריט חדש במסעדת רוטנברג
תפריט חדש במסעדת רוטנברג|צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור

שיתוף פעולה בין מסעדת רובידה לפקולטה לחקלאות, מזכרת בתיה

שף עמוס חיון מגיש בימים אלה - עד 31.12 - תפריט דיאלוג "מהמעבדה, לשדה ועד הצלחת" בשיתוף עם החוקרים המובילים מהפקולטה לחקלאות ברחובות. התפריט כולל מנות המבוססות על חמישה חומרי גלם, פיתוחים חקלאיים פורצי דרך של חמישה מהחוקרים המובילים בחקלאות בישראל. בארוחה ייעשה שימוש לראשונה בפיתוח האחרון, שעדיין לא יצא למדפים, של קמח שומשום, שאותו מייצרים ממוץ שמן השומשום, לצד דבש מפרחי השומשום, בעגבניות שרי מיוחדות ובמזון העל טף שממנו אוחיון רוקח מנת פנקייק עם מסחאן בורי, עמבה מותססת, טאבולה פאף טף וירוקים. מהפלפלים המיוחדים שפותחו בפקולטה תוכלו לטעום בארוחה מנת טורטליני תום עיזים על קרם פלפלים בחמישה צבעים עם שמן טרגון ואבן יוגורט. לקינוח יוגש מלבי פסיפלורה שעשוי מפסיפלורה מזן מיוחד. מחיר הארוחה: 220 שקלים לסועד.

פרסומת

רובידה. המייסדים 8, מזכרת בתיה. כשר

שיתוף פעולה בין מסעדת רובידה לפקולטה לחקלאות
שיתוף פעולה בין מסעדת רובידה לפקולטה לחקלאות|צילום: אילן מסיקה, יחסי ציבור

מנות חדשות בדומינו'ס

דומינו'ס פיצה הרחיבה את התפריט והשיקה כריכים, מנות צד ודיפים חדשים. בין המנות: צ'יקן צ'אנקס - נתחי פילה עוף בציפוי קריספי מתובל (39.90 שקלים, 45 בג'בטה); תירס סטיקס - מקלות תירס פריכים בציפוי פירורי לחם (24.90 ל-6 יחידות; ופוטטוס - פלחי תפוחי אדמה מתובלים ואפויים (24.90). המנות מגיעות גם כבנדלים: תירס סטיקס עם פוטטוס (39.90), כריך צמחוני עם פוטטוס (49.90), צ'יקן צ'אנקס עם פוטטוס (59.90) וכריך בשרי עם פוטטוס (59.90).

מנות חדשות בדומינו'ס
מנות חדשות בדומינו'ס|צילום: דרור עינב, יחסי ציבור

שניצל ענק ברובע בר יין, תל אביב

מסעדת רובע בר יין משיקה מנת שניצל אקסטרה - שניצל דק דק מ-250 גרם חזה עוף, שמוגש לצד פירה או צ'יפס וסלט קיסר קטן. בימי חול בשעות 10:00-16:00 (בישיבה במקום) מוגשת מנה ראשונה שנכללת במחיר העיקרית, וב-17:30-19:30 יש הפי אוור עם 20 אחוזי הנחה על תפריט האוכל ו-50 על כוסות יין, בירות וקוקטיילים.

רובע בר יין. דיזנגוף 192, תל אביב. טלפון: 03-9136732

מצאתם טעות לשון?