mako
פרסומת

מלי מלו: מאיר אדוני פותח מסעדה חדשה בהוטל בובו

רק קיבלנו את הידיעה על סגירת שתי המסעדות הכשרות של השף לפני כשבועיים, והנה כבר נכנס לפעילות מקום חדש של אדוני: מסעדת מלי מלו בהוטל בובו החדש בתל אביב. הפעם התפריט כבר ממש לא כשר

ריטה גולדשטיין
פורסם:
מאיר אדוני
מאיר אדוני|צילום: adomeitfilm, mako
הקישור הועתק

לפני כשבועיים סערה זירת המסעדנות המקומית כשהשף מאיר אדוני הודיע כי בעקבות משבר הקורונה מסעדותיו הכשרות במלון קרלטון בתל אביב לא ישובו לפעול. עם זאת, זמן קצר בלבד לאחר הבשורה על סגירת לומינה ובלו סקיי, אנחנו שמחים לעדכן אתכם על מסעדת מלון חדשה שפתח אדוני ממש השבוע, הפעם עם קבוצת מלונות בראון.

המקום החדש הוא בר מסעדה שבשעות הקטנות של הלילה הופך למקום בילוי רווי אלכוהול, מגיש תפריט אוכל מתוחכם של אדוני, ונפתח להרצה רק לפני מספר ימים. אדוני בנה כאן את התפריט בקונספט צרפתי-בוהמייני, והוא וצוותו אחראים לקו הקולינרי של המסעדה. שם המסעדה החדשה הואמלי מלו (Méli-Mélo), והיא נפתחה בקומת הגג של המלון החדש מבית הקבוצה, הוטל בובו.

בין המנות שמציע כאן אדוני תמצאו את סמטאות איסטנבול - קרפצ'יו חציל מעושן עם טחינה אתיופית, סילאן, פיסטוק, תימין, ורדים מיובשים, שמן זית וגבינת המאירי (73 שקלים); הקצב מסן ז'רמן - טרטר בקר עם איולי קוניאק, בצלי שאלוט, אנשובי, חלמון אורגני, ציר בקר וטוסט בריוש בכמהין וגבינת גרויר (81 שקלים); הרובע הלבנוני בבנגקוק - קטאייף במילוי שפונדרה טלה עם ברט, קינמון, הל, יוגורט ולימון פרסי עם סלט עשבי חרדל וויניגרט רוטב דגים וליים (77 שקלים); וקינוח מנטון - טארט של ליים ויוזו עם קומפוט שזיפים ורוברב ווניל, קרם ליקריץ, סוכריות ליים מנגו וגלידת יוגורט (49 שקלים).

Méli-Mélo, הוטל בובו .יבנה 42 תל אביב. לא כשר