mako
פרסומת

מקדש המבורגרים ובשר חדש (ומוכר) בקריית אונו

מקום של בשר בנווה צדק נחשבת לאחת ממסעדות הבשר הוותיקות היציבות והמוערכות. ב-2019 נפתחה שלוחת דיינר קלילה של המסעדה בהוד השרון ועכשיו הצטרף למשפחה דיינר חדש נוסף, הפעם במתחם הכי מדובר בבקעת אונו ועם תפריט משודרג. כל הפרטים כאן

לין לוי
פורסם:|עודכן:
דיינר מקום של בשר קרית אונו
המבורגר כמהין של דיינר מקום של בשר|צילום: לין לוי, mako אוכל
הקישור הועתק

עוד ועוד מסעדות חדשות נפתחות בקריית אונו: ברבוניה הכשרה, סניף חדש לרובע בר יין, בייקריג'ונישל מוטי טיטמן ועוד. מתחם המכללה הוא ללא ספק הספוט הכי לוהט בעיר שהפכה ליעד נחשק למסעדנים שמחפשים מפלט מתל אביב. האזור מזכיר קצת את הרצליה פיתח של לפני 30 שנה: מלא מסעדות, החנייה בינתיים לא ממש מוסדרת ועם המבורגרים מעולים כמומי מה מווג'אגרועם המקומות שעוד עתידים להיפתח, כנראה שנחזור לכאן הרבה בזמן הקרוב.

עיצוב של דיינר מודרני - דיינר מקום של בשר
עיצוב של דיינר מודרני - דיינר מקום של בשר|צילום: לין לוי, mako אוכל

לפני שבוע נחנך כאן דיינר מקום של בשר מבית מקום של בשר מנווה צדק. זהו סניף שני של המותג וכמו הסניף הראשון הוא קלאסי ואלגנטי. על קיר הזכוכית שצופה החוצה נתלו תריסים קטנים ומול הכניסה יש בר ארוך. זהו דיינר מושלם עם תפריט נטול הרפתקאות וריגושים, זהה אחד לאחד לזה המוגש בסניף דיינר מקום של בשר בהוד השרון, למעט מנה אחת חדשה שהוסיף השף איוון מסלוב, מי שחבר לניני נוף ורימון בן יקיר, מוביל את הפתיחה ועתיד לשלב מנות חדשות נוספות בתפריט אחר סיום ההרצה.

טאקו סביצ'ה - דיינר מקום של בשר קרית אונו
טאקו סביצ'ה - דיינר מקום של בשר קרית אונו|צילום: לין לוי, mako אוכל

בתפריט יש את כל הקלאסיקות המתבקשות. בגזרת הראשונות יש קרפצ'יו קלאסי (68 שקלים), טאקו סביצ'ה (58 שקלים), כבד קצוץ מצוין עם חלת בצל (44 שקלים) ומנה חדשה של מסלוב של טרטר בקר על לחם צרוב באיולי חלמונים (68 שקלים). אחרי זה ממשיכים לסלטים קלאסיים: בושה (62 שקלים), קיסר (59 שקלים שקלים) והמאירי (65 שקלים).

אווירה נעימה ותאורה חמימה - דיינר מקום של בשר קרית
אווירה נעימה ותאורה חמימה - דיינר מקום של בשר קרית אונו|צילום: לין לוי, mako אוכל
פרסומת

מבחר העיקריות כולל המבורגר קלאסי בציר בקר ויין המוגש עם פירה וללא לחמנייה (97 שקלים), שניצל עוף (76 שקלים), סטייק פרגית בגריל (84 שקלים), פילה לברק בגריל (118 שקלים), כריך בשר מפורק (82 שקלים), ספגטי מיטבולס (82 שקלים) ורביולי תרד (84 שקלים).

מנה חדשה בתפריט - טרטר בקר על לחם צרוב - דיינר מקו
מנה חדשה בתפריט - טרטר בקר על לחם צרוב - דיינר מקום של בשר קרית אונו|צילום: לין לוי, mako אוכל

יש גם גזרה שלמה של המבורגרים הכוללת המבורגר כמהין מעולה עם צ'יפס בטטה ואיולי כמהין (83 שקלים), המבורגר דאבל צ'דר (83 שקלים) והמבורגר קלאסי. יש במקום חדר יישון (כיאה לאחות צעירה של מסעדת בשר) אבל לא תמצאו כאן בתפריט נתחים ענקיים ויקרים על העצם אלא מבחר שמתאים יותר לדיינר: אנטריקוט (174 שקלים ל-300 גרם), סינטה (152 ל-250 גרם) ופילה (176 ל-200 גרם) המוגשים עם רטבים בצד: ציר בקר, גבינה כחולה או חרדל ושמנת. אפשר לצרף גם תוספת (18 שקלים) שיכולה להיות צ'יפס או פירה, תרד בשמנת, גראטן תפוח אדמה או שעועית ירוקה.

בר גדול בכניסה למסעדה - דיינר מקום של בשר קרית אונ
בר גדול בכניסה למסעדה - דיינר מקום של בשר קרית אונו|צילום: לין לוי, mako אוכל

יש במקום אווירה נעימה, שירות מקצועי והקפדה על אירוח. בקיצור, דיינר למביני עניין שלא מחפשים ריגושים והרפתקאות אלא את ההנאה שביציבות ובעקביות.

דיינר מקום של בשר. נעמי שמר, 5 קרית אונו. 03-7539088, שעות פעילות בתקופת ההרצה: שני-שישי 18:00-23:00, שבת 12:00-17:00, לא כשר

מצאתם טעות לשון?