
צ'יפס קרוע ביד של זכאיםהמהירות בה הצ'יפס של המסעדה הטבעונית "זכאים", הפך למנה מיתולוגית היא מרשימה במיוחד. כמעט כמו המהירות בה תוכלו להכין לכם בדיוק כזה בבית|זכאים| פורסם03/01/1409:10 ![]() צילום: חיים יוסף |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2אופים את תפוחי האדמה בקליפתם במשך שעה. 3מצננים את תפוחי האדמה לחלוטין. 4מחממים שמן לטיגון עמוק. 5בוצעים את תפוחי האדמה (ככל שהחתיכות יהיו קטנות יותר הן פריכות יותר) ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה במשך 8-4 דקות, תלוי בגודל. מוציאים בעזרת כף מחוררת לנייר סופג. מפזרים מלח גס ומגישים. זכאים, סמטת בית השואבה 20 תל אביב. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |