אוכל
אוכל

צ'יפס קרוע ביד של זכאים

המהירות בה הצ'יפס של המסעדה הטבעונית "זכאים", הפך למנה מיתולוגית היא מרשימה במיוחד. כמעט כמו המהירות בה תוכלו להכין לכם בדיוק כזה בבית

|זכאים| פורסם09:10
צ'יפס זכאים  (צילום: חיים יוסף)
צילום: חיים יוסף
Rating:4.570reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 8 תפוחי אדמה

  • שמן לטיגון עמוק
  • מלח גס

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות.

2אופים את תפוחי האדמה בקליפתם במשך שעה.

3מצננים את תפוחי האדמה לחלוטין.

4מחממים שמן לטיגון עמוק.

5בוצעים את תפוחי האדמה (ככל שהחתיכות יהיו קטנות יותר הן פריכות יותר) ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה במשך 8-4 דקות, תלוי בגודל. מוציאים בעזרת כף מחוררת לנייר סופג. מפזרים מלח גס ומגישים.

זכאים, סמטת בית השואבה 20 תל אביב.

>> 60 המנות הכי טובות בישראל

>> מאסטר שף חוזרת בעונה חדשה

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il